حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

امام حسن(ع) پس از ماجراي صلح چه فعاليتي داشتند؟ آیا هیچ دخالتی در سياست نداشتند؟
در سياست مداخله نداشتند؛ زيرا بر اساس پيمان صلح، قرار شد امور سياسي و رياست مسلمانان به معاويه واگذار شود. اما از نظر ارشاد مومنين و مرجعيت ديني و فقهي همچنان به وظايف امامتشان عمل مي كردند. ما معتقديم رياست مسلمانان يكي از شئون امام است و يكي ديگر از شئون امام مرجعيت فقهي و ديني امام است. در هر صورت فعاليت سياسي بطور خاص نداشته اند، البته در برابر بدعت هاي معاويه اعتراض هايي داشته اند و بحث ها و مناظراتي پيش آمد.