بسم الله الرحمن الرحیم
باعرض سلام و آرزوی توفیق ؛
بنده طلبه سطح سه ( کارشناسی ارشد ) حوزه علمیه خواهران در رشته " تفسیر وعلوم قرآن " هستم و برای نگارش پایان نامه ام به موضوعات خوب وجالب و مرتبط با رشته ام نیاز دارم . لطفا درصورت امکان طی چند روز آینده ، موضوعاتی را پیشنهاد بفرمایید. باتشکر فراوان

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
پرسشگر محترم اين مركز پاسخگوي سوالات و شبهات شما در زمينه هاي مختلف اعتقادي و قرآني و اخلاقي و احكام و.... مي باشد و براي پيشنهاد موضوع پايان نامه به مراكز ديگر تفسيري و علوم قرآني مانند مركز تخصصي تفسير حوزه علميه قم، گروه علوم قرآني و تفسير موسسه امام خميني قم، دانشكده علوم قرآني قم و... و يا به اساتيد تفسير و علوم قرآني مراجعه نماييد. همچنين مي توانيد كتاب فهرست موضوعي تفسير نمونه كه در سايت آيت الله مكارم موجود است را برداريد و يكي از موضوعات خوب را استخراج كنيد.
موفق باشید.