بخش پاسخ‌گویی اینترنتی مركز ملی پاسخگویی از آغاز تأسیس تاكنون با رشد فزاینده ارتباط پرسشگران اینترنت كه غالبا نسل جوان و تحصیلكرده هستند رو به رو بوده است. براساس آمار، سایت این مركز در ردیف پر بازدیدترین سایت‌های مذهبی كشور قرار دارد .
حجت‌الاسلام والمسلمین سید "محمد اكبریان" مدیر بخش كتبی و اینترنتی مركز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی با بیان این مطلب افزود: این بخش افتخار دارد كه روزانه با بیش از 50 هزار بازدید از سایت مركز (pasokhgoo.net) (pasokhgoo.ir) (pasokhgoo.org) و بانك پرسش‌های آن، در ردیف یكی از بیشترین بازدیدگانندگان سایت‌های مذهبی كشور باشد.
وی ادامه داد: فعالیت پاسخگویی در اینترنت به صورت مستقیم (آن لاین) در 15 ساعت از شبانه‌روز در سایت‌های مختلف، مانند یاهو مسنجر، ارتباط شیعی، كلوپ و... تأسیس و راه‌اندازی اتاق‌های عمومی در اینترنت (Chat room) در سایت Hichatter ، چهار شب در هفته كه عرصه تبادل‌نظرات كاربران اینترنتی به صورت مستقیم و طرح سؤالات در جمع عمومی است، انجام می‌پذیرد.
حجت‌الاسلام والمسلمین اكبریان حضور در جامعه مجازی ایرانیان cloob.com و پاسخگویی به سؤالات مذهبی، ارتباط با كاربران ایرانی و فارسی زبان ، در بیش از 40 كشور جهان و همچنین دریافت روزانه بیش از 50 پرسش از طریق ایمیل و پاسخگویی به آنها را از دیگر فعالیت‌های این بخش برشمرد و افزود: رشد 200% پاسخگویی اینترنتی در نیمه اول سال 87 نسبت به مدت مشابه سال قبل ، از دیگر فعالیت‌های افتخار آمیز بخش پاسخگویی اینترنتی مركز ملی است.
وی گفت: با توجه به زمینه گسترده پاسخگویی در این عرصه، (پاسخگویی كتبی و اینترنتی) این مركز تصمیم به جذب محققان و فضلای حوزه علمیه قم گرفت.
مدیر بخش كتبی و اینترنتی مركز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی تصریح كرد: این بخش با فراخوان عمومی برای جذب نیروهای متخصص در حوزه معارف دینی، اقدام كرده كه در آینده نزدیك شاهد فعالیت هرچه گسترده‌تر این بخش و رشد فزاینده پاسخگویی اینترنتی در این مركز خواهیم بود.