سلام، من چند بار از جیب و حساب پدرم بدون اجازه پول گرفتم الان می خوام برم کربلا وازش حلالیت جستم و قبول کرد، آیا مالی که در شکمم هست حرام است؟؟؟ من چند بار از جیب و حسابش بدون اجازه پول گرفتم چه کنم؟؟ آیا باید آب کنم گوشت حرام را و سپس به کربلا بروم/؟ خواهشا کمکم کنید؟؟؟؟

پاسخ:
همین که پدرت حلال کرده کافی است و چیز دیگری لازم نیست. البته باید توبه کنی و از خدای مهربان بخواهی که تورا ببخشد و تصمیم بگیری که دیگر چنین کار حرامی را انجام ندهی. و کسی که از گناهش پشیمان شود و توبه کند خدای مهربان اورا می بخشد. قرآن می فرماید: قل یا عبادی الّذین اسرفوا علی انفسهم لا تقنطوا من رحمه الله أنّ الله یغفر الذنوب جمعیاً إنّه هوالغفور الرّحیم؛
بگو: ای بندگان من که بر خود اسراف و ستم روا داشتید، از رحمت خداوند مأیوس و نا امید نشوید که خدا همه گناهان را می آمرزد.(1)

پی نوشت:
1 .زمر(39) آیه 53.