منظور تلاش پدر و مادر در خوردن و آشامیدن غذاهایی است که باعث دختر یا پسر شدن جنین می شود و یا نزدیکی در روزهای خاصی از سیکل قاعدگی که منجر به دختر یا پسر شدن جنین می گردد

تعیین جنسیت نوزاد اینده از طریق خوردن و آشامیدن غذا هایی حلال و مشروعی که با عث دختر یا پسر شدن می شود و نیز استفاده از داروی که در تعیین جنسیت ممکن است اثر گذار باشد و هم چنین نزدیکی در روزهایی خاصی که درتعیین جنسیت اثر گذار باشد شرعا اشکالی ندارد.(1)
پی نوشت:
1. سؤال تلفنی(7112467-0251) از دفتر آیت الله خامنه ای.