سلام علیکم اینجانب حدود 2 سال پیش ازدواج نموده ام و در عقدمان تعداد 124 سکه قرائت شد و بعد از آن بدلیل اصرار بسیار زیاد زنم که کفتن برای خانواده شان این تعداد زشت است در مهر نامه 500 عدد سکه ثبت شد ولی نیت ما همان 124 عدد بود و فقط 500 تا ثبت شد که الان پس از گذشت 2سال که هیچگونه رابطه زناشویی با بنده نداشته و هنوز دختر می باشد از طریق دادگاه درخواست مهریه نموده و 500 تا سکه را درخواست نموده و دادگاه هم مدرک ثبتی را قبول دارد و بنده را محکوم به 500تا سکه نموده لذا از نظر شرع آیا درست است و با توجه به اینکه زن بنده به نظر من اصلا نیت زندگی نداشته آیا عقد ما صحیح می باشد لطفا مرا راهنمایی فرمایید و بفرمایید حکمش چیست

با سلام و سپاس از ارتباطتان با مرکز ملی پاسخکویی به سوالات دینی
ظاهرا عقدتان صحیح است. ولی طبق گفته شما که عقد بر 124 عدد سکه بنا شده و بعدا که تبدیل به 500 سکه کرده اید. اگر این اضافه کردن صوری بوده آن خانم شرعا حق ندارد که بیش از 124 عدد را بگیرد.(1)
پی نوشت ها :
1 . سوال از دفتر آیت الله وحید خراسانی به شماره 7740611 .