سلام 35 سال دارم.8سال پیش با همسرم از طریق اینترنت آ شنا شدم و با هم ازدواج کردیم.الان اختلافات زیادی بینمون پیدا شده و همسرم 2 روزه قهر کرده و به منزل پدرش رفته.اول نظر همسرم در مورد خودم رو ذکر میکنم:خیلی خشک غیر اجتماعی متعصب شلخته. نظر من در مورد همسرم: لباس و آرایش و رفتار نامناسب بیرون منزل خیلی حساس پر استرس و همیشه در حال ناخن جویدن نامرتب در خانه داری نماز نخواندن و بی توجهی به مسائل دینی . می خواستم کمکم کنید.

منشأ بسیاری از اختلافات خانوادگی و زناشویی غالباً بر اثر عدم دقت در همسر گزینی و عدم توجه به معیارها و ملاک های انتخاب همسر مناسب می باشد. به جرأت مى توان گفت که بيشترين مشكلاتى كه در زندگى خانوادگى به وجود مى آيد، به خاطر اين است كه دختر و پسر به خطا رفته و همسر متناسب خود را انتخاب نكرده اند. چه بسيار زندگی هایی كه به خاطر هم سنخ نبودن و عدم تناسب کافی دختر و پسر به تباهى و بدبختى كشيده شده است. متأسفانه این حقیقتی است که با مراجعه به دادگاه خانواده و بررسی پروندهای طلاق به دست می آید.
با توصیفی که شما از خود و همسرتان بیان کردید، مشخص می شود که شما با او در برخی از ملاک ها و معیارهای اساسی ازدواج خصوصاً در سطح دینداری تناسب و سنخیت کافی ندارد و همین عامل باعث بروز اختلاف در زندگی تان شده است.
برای برون رفت از این جریان و حل اختلافات زندگی، توصیه به مراجعه حضوری به خانواده درمانگران و مشاوران خانواده می گردد تا با ریشه یابی اساسی مشکل، علت اصلی آن مشخص گردد و راهکار متناسب آن ارائه شود. اگر چه هر مشكلي راه حلي دارد، ولي ارائه راه حل هاي اصولي در مشكلات خصوصاً در زندگی مشترک، منوط به این است كه اطلاعات درست و جامعی از همه جوانب آن در دسترس باشد. لذا موكداً پيشنهاد مي شود كه با مراجعه حضوري به خانواده درمانگران با تجربه و مشاور خانواده، اين مسئله را به طور اساسي پيگيري نمایيد، چرا كه در مشاوره حضوري بهتر می توان ابعاد قضیه را بررسی کرد و با ریشه یابی، علت آن را تشخیص دارد و راهکار متناسب آن را بیان کرد و مشکل را حل نمود. خانواده درمانگران همچنین می توانند به شما کمک کنند تا با شناخت درمانی و یادگیری مهارت هاي مختلف زندگي و فنون رابطه مؤثر با همسر و آشنایی با وظايف زن و شوهري، دیدتان را نسبت به هم تغییر دهید و با معطوف ساختن تمرکز ذهنی به جنبه های مثبت یکدیگر، احساس مثبت و خوشایندی نسبت به هم پیدا کنید. و نیز شیوه های سازگاری با یکدیگر و حل تعارض را یاد بگیرد و در زندگی مشترک خود عملی سازید. البته اگر تشخیص بر این بود که مشکل ایجاد شده هیچ راه حل مطمئنی ندارد و زوجین هیچ نقطه مشترکی نداشته و ازدواج شان از اول غلط بوده است و علاوه بر آن هیچ کدام حاضر نیستند برای حفظ و حراست از کیان خانواده به سوی همدلی و صمیمیت روی بیاورند و زندگی مشترک را بر پایه اصول و موازین درست پایه گذاری کنند در این صورت، گزینه جدایی و طلاق به عنوان آخرین راه حل قابل بررسی می باشد. گاهی وقت ها تن دادن به مکروه ترین حلال خدا، به مراتب بهتر است از تداوم زندگی است که در آن اصول اساسی زندگی در نظر گرفته نمی شود و زندگی در مسیر مشخص خود حرکت نمی کند. بلکه برعکس، زندگی زناشویی به کارزار جنگ و گریز و حرمت شکنی ها تبدیل شده است. البته این مطلب صرفاً به عنوان سلسله مراتب حل این گونه مشکلات بیان می گردد و الا راه حل های دیگر مقدم بر هر چیزی است.
گاهی برخی از زوج‌ها به جای حل اختلافات به روش منطقی و اصولی سعی می‌کنند از یکدیگر فاصله بگیرند، اما در پایان در بسیاری از موارد این زن و شوهرها آن قدر از هم دور می‌افتند که دیگر راهی برای بازگشت به سوی یکدیگر پیدا نمی‌کنند. به همین خاطر هیچ ایرادی ندارد که شما پیش قدم گردید و با همسرتان تماس بگیرید و از او صمیمانه بخواهید که با شما گفتگو کند و سعی کنید به اتفاق هم و یا با کمک خانواده درمانگران راه حل منطقی برای حل اختلافات پیدا کنید و مشکل را بدون ایجاد کمترین جار و جنجال و کینه و کدورت حل كنيد.