سلام
من سوالی از رساله اقای بهجت داشتم
یه سوالی برام تو مبطلات وضو پیش امده
که هر چه به رساله ی ایشان مراجعه میکنم بیشتتر سر در گم میشوم سوالم
اینه که بادی که از فرج خارج میشه ایا وضو را باطل میکنه؟؟؟ در رساله
درست به این نکته اشاره نشده و من واقعا نمیدونم باید چه کنم!!!!
و من چند سال است که از ایشان تقلید میکنم و به دلیل توضیح ندادن کامل
هر دفعه که این مشکل برایم پیش می امد برای هر نماز وضو میگرفتم
ایا شما میدانید نظر دقیق ایشان چیست؟

بادی که از فرج خارج می شود وضو را باطل نمی کند. باد معده که از راه عقب خارج می شود مبطل وضو است و آنچه از راه جلو خارج می شود باد معده نمی باشد و وضو را باطل نمی کند.(1)
پی نوشت:
1.آیت الله بهجت، استفتاءات ؛ سؤال 552.