چند تا سوال دارم لطفا جوابم رو بدید:
1. سکس از راه مقعد چه حکمی داره ؟
2. سکس دهانی چه حکمی داره ؟
3. من بعد از جنوب شدن در خواب غسل میکنم و بعد بدون وضو نماز می خوانم . می خواستم بدونم این غسل تا کی پا بر جا می مونه و باطل نمی شه؟ یعنی غسل جنابت چه مبطلاتی داره ؟

پاسخ 1 - زن و شوهر به هر شکلی که مایل باشند، می توانند از یکدیگر لذت ببرند،اما آمیزش با زن از راه مقعد و پشت کراهت شدید دارد. بهتر است که این کار ترک شود. مخصوصا اگر زن راضی نباشد. اگر این کار موجب اذیت او شود،حرام است.(1)
پاسخ 2 - اما سکس دهانی و مکيدن اعضاى تناسلى زن و شوهر و وارد كردن آلت در دهان زن با رضايت همديگر در صورتي که باعث بيماري نشود، از نظر شرعي اشکال ندارد، ليکن بلعيدن عمدي رطوباتي که خارج مي شود، جایز نیست(2).
هر چند زن و شوهر به هر شکلي که مايل باشند مي توانند از يکديگر لذّت جنسي ببرند، ليکن بهتر است مرد و زن مؤمن از راه هاي متعارف از همديگر لذت ببرند. لذت بردن جنسي از طريق مکيدن و ليسيدن آلت همديگر با کرامت زن و شوهر مؤمن سازگار نيست.
هم چنين از نظر پزشکي بايد مسائل بهداشتي رعايت شود، زيرا آلت تناسلى در معرض ابتلا به بيمارى هاى پوستى و رشد قارچ هاى مختلف مى باشد. براي ليسيدن آلت همديگر بايد مطمئن باشند که ناراحتى پوستى و ديگر بيمارى ها وجود ندارد.
پاسخ 3 - بعد از انجام غسل جنابت تا مادامی که مبطلات وضو و غسل انجام نگرفته می توانید با این غسل نماز بخوانید و اگر بعد از غسل یکی از مبطلات وضو پیدا شود، غسل باطل نمی شود ، یعنی دوباره غسل کردن لازم نیست، ولی برای نماز باید وضو گرفته شود. مبطلات وضو با مبطلات غسل فرق می کند. البته چیزهایی که غسل را باطل می کند، بنا بر احتياط ، وضو را هم باطل می کند. اما بعضی از چیزهایی که وضو را باطل می کند ،غسل را باطل نمی کند.
چیزهایی که غسل را باطل می کند ، آن هایی می باشد که به واسطه آن ها غسل واجب می شود، مانند:1- جنابت. 2- خون حیض.3 - خون استحاضه. 4- خون نفاس. اگر یکی از این چهار چیز پیدا شود ،هم وضو باطل می شود و هم غسل واجب می شود.
هفت چيز وضو را باطل مى‏كند:
اول : بول ،
دوم : غائط .
سوم : باد معده و روده كه از مخرج غائط خارج شود.
چهارم : خوابى كه به واسطه آن چشم نبيند و گوش نشنود، ولى اگر چشم نبيند و گوش بشنود، وضو باطل نمى‏شود.
پنجم : چيزهائى كه عقل را از بين مى‏برد، مانند ديوانگى و مستى و بيهوشى.
ششم : استحاضه زنان.
هفتم : جنابت ، بلكه هر كارى كه براى آن بايد غسل كرد .
اگر کسی که غسل جنابت انجام داده یکی از چیزهایی که وضو را باطل می کند انجام دهد باید برای نماز و سایر چیزهایی که شرطش وضو است، وضو بگیرد.(3)
پی نوشت ها:
1.آیت الله خامنه ای ، پاسخ سوال های مورد ابتلا ،س 65.
2.سؤال تلفنی(7746666-0251) از دفتر آیت الله خامنه ای.
3 . امام خمینی، توضیح المسایل، م 323 و سوال از دفتر رهبری به شماره 7112467 .