سلام، پسری هستم 18 ساله و در مقطع پیش دانشگاهی تحصیل میکنم و مرجع تقلیدم آیت الله مکارم شیرازی هستند. بیش از 1 ساله که با دختری رابطه دارم و توی این مدت اون مبالغ زیادی وجه نقد و وسیله بعنوان هدیه بمن داده. قراره که طی چند روز آینده هم مبلغ زیادی پول رو بهم بده. سوالم اینه که این پولها و وسایلی که استفاده میکنم حلال هستن؟ این هم بگم که اون با میل خودش این هدایا رو میده و من هیچوقت ازش چیزی نخواستم و اجبارش نکردم و با رضایت کامل این هدایا رو میده اینم بگم که اون چند ماهی از من بزرگتر هست. با تشکر.

در فرض سوال پول های دریافتی که در مقابل فعل حرام گرفته شده حرام است، زیرا هدایای یادشده به انگیزه شهوت و ارتباط حرام داده شده، و لازم است رابطه تان را با وی قطع نموده و پول ها و وسائل دختر را به وی باز گردانید، اگر از بین رفته قیمت و معادل آن را به او بدهید.(1)
پی نوشت:
1. سوال از دفتر آیت الله مکارم شیرازی(شماره تلفن: 7840001-0251).