با سلام دختری 22 ساله و مجرد هستم که برخی اوقات با دستگاه تناسلی خودم بازی میکنم در هنگام بازی لرزش دارم وقتی بازی با دستگاه تناسلیم تمام میشه احساس خوبی و همچنین احساس آرامش میکنم بعدم خوابم میگیره خب چون احساس خوبی دارم پس لذت هم میبرم مایعی هم ازم خارج میشه حال آن مایع حکم منی دارد؟ من معنا و نشانه های اوج لذت جنسی را نمیدانم میشه توضیح دهید؟ بازی با دستگاه تناسلی گناه است چه موقع گناه است؟ ما دخترها چیزی به نام مذی و ودی داریم؟
پرسشگر گرامی با سلام و تشکر از ارتباط شما با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی؛
1. اوج لذت جنسی حالتی است که شخص در آن حال لذت جنسی زیادی می برد و از خود بی خود شده و ارضا می شود. بعد از تمام شدن آن حالت، زن احساس تخلیه شدن و ارضای جنسی می کند. حالت شهوتش کم می شود. معمولا بدنش میل به سستی پیدا می کند. حالت تحریک آمیزی را که قبل از تخلیه شدن داشت، دیگر ندارد، مثل این که انسان گرسنه دلش غذا می خواهد، ولی بعد از صرف غذا دیگر میل به غذا ندارد.
2. با توجه به شرح حال، مایع خارج شده از شما منی است، لازم است بعد از آن برای نماز غسل جنابت نمایید.(1)
3. بازی با دستگاه تناسلی به قصد لذت جنسی استمنا به شمار می رود وانجام آن حرام و گناه است، چه مایعی خارج شود و یا نشود.(2)
4. مذی و ودی اختصاص به مردان ندارد، بلکه زنان و دختران نیز دارند.(3)
پی نوشت:
1. آیت الله خامنه ای، اجوبة الاستفتائات، سوال171.
2. آیت الله خامنه ای، اجوبة الاستفتائات، سوال 787.
3. آیت الله خامنه ای، اجوبة الاستفتائات، سوال 93.






