سلام
من سالها پیش مرتکب عمل لواط شدم که البته به خاطر تحریک شدید طرف مقابل و شرایطی خاص و عدم آشنایی من با مسائل دینی صورت گرفت. بعدها که با دوستان مذهبی حشر و نشر پیدا کردم و دنبال مسائل مذهبی رفتم به شدت از کارم پشیمان شدم و نماز و قرآنم هرگز ترک نمیشود. اما همیشه غذاب وجدان دارم و احساس می کنم باید اعدام می شدم و بقیه ی عمر من بی ثمر خواهد بود. البته همان موقع ها هم اطلاعات جسته و گریخته ای از شنیع بودن کار داشتم ولی به بلوغ فکری نرسیده بودم. آیا راهی برای قبول توبه فرد لواط کار که بتواند چنین عذابی را از من دور کند و اطمینان قلب بدهد وجود دارد؟ مثلا تنبیهی که پیامبر یا امام معصوم برای کسی که قصد توبه دارد تجویز کرده باشند و طوری باشد که آثار آن عمل شنیع را از روح انسان بزداید. آیا قطع رابطه با فردی که با من این رابطه را برقرار کرده لازم است یا فایده ای دارد؟(اول نسبت فامیلی با من دارد). خواهشمندم راهنمایی کنید و بدون اینکه بخواهید من را آرام کنید واقعیت ها را بیان کنید.
احساس خجلت، شرمندگی و عذاب وجدان در برابر خداوند نسبت به پیشینه های سوء خود از بهترین حالات روحی و معنوی و زمینه ساز توبه و جلب رحمت و عنایت پروردگار است. در عین حال خوف و اندوه هرگز نباید به گونه ای باشد که انسان را مایوس و ناامید سازد. چه اینکه، یأس و ناامیدی گناهی کبیره و دامی ابلیسی و حتی از بزرگ ترین گناهان است. خداوند راه توبه و برگشت را به روی انسانها گشوده است.آنان میتوانند با توبه و استغفار، گناهان گذشته خود را جبران کنند. پس از توبه و انابه به درگاه خدا دیگر بار راه تقوا و عبادت را پیش گیرند. به این جهت قرآن مجید و روایات اهل بیت(ع) مردم را به توبه دعوت و تشویق نمودهاند.
کسی که این عمل زشت را انجام داده، باید از روی خلوص توبه کند و از خداوند آمرزش بخواهد و از کردار ناشایست خویش پشیمان شود و تصمیم بگیرد که برای همیشه آن را ترک کند. کسی که این کار را انجام داده است، نباید خود را مستحق اعدام بداند و لازم نیست نزد حاکم شرع برود و اعتراف کند. همین که در پیشگاه خداوند توبه کند، خداوند او را میآمرزد. و به هیچ عنوان نباید اعتراف به گناه نزد کسی داشته باشد.
این سخن خدا است که به پیامبرش فرمود:" قُلْ یا عِبادِیَ الَّذینَ أَسْرَفُوا عَلى أَنْفُسِهِمْ لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ یَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمیعاً إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحیمُ".(1)«ای پیامبر! از قول من به مردم بگو: ای بندگان من! ای کسانی که (با بدیها و گناهان) بر خود ستم روا داشتید، از رحمت خداوند نا امید نشوید (و بدانید که در صورت توبه کردن) خدا همة گناهان را میآمرزد، چه این که او بسیار آمرزنده و مهربان است».
آنان که از روی عناد و لجاجت، عصیان با پروردگار هستی نکردهاند، یا بر آن موضع نیستند، بلکه گناه آنان از روی جهل و سهو و پیروی هوای نفس و غلبة نفس اماره و مقتضیات جوانی آنان بوده و سپس توبة حقیقی کردهاند، چرا مأیوس شوند؟ یأس از رحمت الهی، خود از گناهان کبیره و در ردیف کفر قرار دارد!
در روایتی از پیغمبر اکرم داریم که فرمود( التائب من الذنب کمن لا ذنب له)کسی که توبه از گناه کرده مثل کسی است که گناهی نکرده است.
توبه کننده، محبوب خداست قرآن کریم فرموده: «"ان الله یحب التّوابین؛(2) یقیناً خداوند توبه کنندگان را دوست دارد».
پس توبه مخصوص گناه خاصی نیست و شخص خاصی را نیز شامل نمیشود. خداوند نسبت به هر عمل زشت و گناهی وعده پذیرش توبه داده است و در این جهت فرقی بین گناه کبیره و صغیره نیست، پس کسی که گناه لواط را انجام داده است می تواند توبه کند. اما باید شرایط توبه واقعی تحقق یابد و توبه تنها به زبان نباشد. پشیمانی درونی و قلبی و قصد جدی و قاطع در ترک آن گناه برای همیشه، از جمله شرایط آن است. پس کسى که عمل شنیع لواط را انجام داده است، باید هر چه زودتر توبه کند و از خدا بخواهد تا از گناه وى درگذرد، امّا رضایت طلبیدن لازم نیست.
و در پایان: سعی کنید نسبت به گذشته فکر نکنید. خاطره تجاوز را از ذهن خود بیرون کنید . نسبت به آینده خوب در دنیا و آخرت فکر و تلاش کنید. رابطه خود را با خداوند محکم تر نمائید. سعی کنید با انجام واجبات و ترک گناه و زیاد خواندن قرآن و دعا و دستگیری بیچارگان و رفتار نیک با دیگران، گذشته خود را جبران کنید و آثار آن گناهان را از بین ببرید. خلاصه، احساس گناه شما و توبه شما بسيار پسنديده است.
اگر می بینید که با برقراری ارتباط، دوباره امکان دارد فضای تحریک آمیز به سمتتان بیاید، با او به صورت مقطعی، ولی غیر محسوس، قطع رابطه کنید؛ ولی اگر می بینید که می توانید با او عاقلانه رفتار کنید که ایشان هم بفهمد که در فضای کاملا بچه گانه و نپختگی، اتفاقی افتاده است، با ارتباطی معقول و صحیح که دور از اشتباهات گذشته است، معاشرت نمایید.برای توضیحات بیشتر می توانید با شماره (09640)تماس بگیرید
پینوشتها:
1. زمر (39) آیه 53.
2. بقره (2) آیه 222.