با سلام چند وقتی است براثر بیماری مزاجی مایعی ترشح می شود که نمی دانم حکم منی دارد یا نه؟لطفا توضیح دهید

پرسشگر گرامی با سلام و سپاس از ارتباطتان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
نشانه های خروج منی در مردانی که مریض نیستند، سه تا است:
1- با جستن و پرش خارج می شود.
2- همراه با لذت و شهوت خارج می شود.
3- بعد از بیرون آمدن آن، بدن سست می شود.
اگر رطوبتی که خارج می شود، نشانه های منی را نداشته باشد «مذی» نام دارد . مذی (آب هوس) پاک است و حکم منی را ندارد . غسل هم لازم نیست. و روزه هم باطل نمی شود. (1)
اما افرادی که مریضی دارند که موجب اختلال در روند طبیعی خروج منی می گردد ، همان خروج با شهوت کافی است برای منی دانستن مایع خارج شده و نیازی به دو نشانه دیگر نیست.

پی نوشت ها:
1. آیت الله خامنه ای، استفتائات ، سؤال 180.