سلام و خسته نباشید. ببخشید من کم ی سر در گم شده ام. می گویند که مقدمه ی اول صحیفه ی سجادیه بعد از انقلاب حذف شده است. این مقدمه حدیثی بوده با این تفاسیر : َكُلُّ رَايَةٍ تُرْفَعُ قَبْلَ قِيَامِ الْقَائِمِ فَصَاحِبُهَا طَاغُوتٌ يُعْبَدُ مِنْ دُونِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ (کافي، جلد 8، صفحه 295 و وسائل‌الشيعة ج : 15 ص : 52 و مستدرك‏الوسائل ج : 11 ص : 34)

ترجمه: هر پرچمي که قبل از قيام قائم برپاداشته شود، صاحبش طاغوت است، غير از خداي عز و جل پرستيده مي شود!

آیا این حدیث درسته؟؟ اگر درسته پس جمهوری اسلامی ایران حکومت طاغوته؟؟ میشه توضیح بدین؟

ممنونم

قبل از این که وارد جواب شویم ، عرض می کنیم که دشمنان دروغ های زیادی گفته و می گویند تا نظام و انقلاب را تخریب کنند و مشوه جلوه دهند و حذف قسمتی از مقدمه صحیف سجادیه بعد از انقلاب هم از این دروغ ها است و شما به راحتی می توانید با به دست آوردن یک کتاب صحیفه که قبل از انقلاب چاپ شده و در کتابخانه ها به وفور یافت می شود و مقایسه آن با صحیفه ای که بعد از انقلاب چاپ شده ، به این دروغ بزرگ پی ببرید.
شاید منظور از جمله ای که ادعا می کنند حذف شده، جمله زیر از مقدمه صحیفه باشد:
ما خرج ولا يخرج منا أهل البيت إلى قيام قائمنا أحد ليدفع ظلما أو ينعش حقا إلا اصطلمته البلية وكان قيامه زيادة في مكروهنا وشيعتنا (1)
در باب 13 از "کتاب الجهاد" وسایل الشیعه (باب حکم الخروج بالسیف قبل قیام القائم) 17 روایت آورده که مضمون آنها جایز نبودن قیام قبل از ظهور امام زمان (عج) می باشد.
بسیاری می خواهند با استناد به این روایات، هر گونه قیام به امر به معروف و نهی از منکر و برای تشکیل حکومت قبل از ظهور حضرت حجت را نامشروع بشمارند.
عالمان این روایات را نقل کرده و بررسی نموده و منظور و مقصود این روایات را روشن کرده اند. آیت الله منتظری در کتاب "دراسات فی ولایه الفقیه" همه این روایات را نقل کرده و بررسی نموده و جواب داده است.
ایشان بعد از نقل و بررسی همه روایات وارده در این زمینه، در نتیجه گیری نهایی می گوید:
جهاد دفاعی برای دفاع از موجویت اسلام و مسلمانان و دفع هجوم دشمنان واجب است و اجازه امام معصوم یا فقیه واجد شرایط را لازم ندارد و برای دفاع، مسلمانان باید مقدمات لازم از اسلحه و آموزش نظامی و سازماندهی و تعیین امیر و فرمانده و... را انجام دهند تا به هرج و مرج منجر نشود. اما روایاتی که ما را به سکوت قبل از قیام حضرت حجت فرامی خواند، بر فرض صحیح بودن سند همه آنها:
یا اخبار از آینده و حاکم شدن دشمنان شیعه (مثل بنی امیه و بنی عباس) و شکست قیام های شیعیان است و در صدد نفی و تحریم قیام برای امر به معروف و نهی از منکر نیست.
یا در صدد این است که شیعیان را از همراهی با مدعیان امامت باز دارد.
یا در صدد این است که شیعه را از عجله در قیام قبل از تهیه مقدمات لازم و فراهم شدن شرایط نهی نماید.
یا در صدد این است که بفرماید قیامی که صد در صد موفقیت آمیز باشد قبل از قیام قائم، نخواهد بود و قیام های شیعه قبل از قائم یا شکست می خورد یا فقط به مراحلی از موفقیت می رسد و از رسیدن به موفقیت هایی ناکام است.
یا...
خلاصه این روایات به هیچ وجه وظیفه امر به معروف و نهی از منکر و قیام علیه ستم و برای تحقق عدل و داد و تشکیل حکومت بر اساس عدل و داد را نفی نمی کند و نامشروع نمی شمارد.
در قبال این اخبار ، اخبار فراوان دیگری داریم که مسلمانان را به قیام برای امر به معروف و نهی از منکر و برای پیاده کردن حکومت اسلامی و اجرای قوانین در حد ممکن، فرامی خواند و این قیام و جهاد را ارزشمند شمرده و کشته شدن در این راه را شهادت می شمارد و....
با توجه به معانی بالا و اخبار دعوت کننده به قیام برای امر به معروف و... ، نباید به این توهم بها داد که وظیفه مسلمان در دوران غیبت سکوت و تحمل است. (2)
پی نوشت ها:
1. امام زین العابدین ، صحیفه سجادیه ، قم ، انتشارات اسلامی، 1363 ش ، ص 16 (مقدمه)
2. منتظری حسین علی، دراسات فی ولایه الفقیه، اول، قم، دفتر تبلیغات اسلامی ، 1408 ق ، ج1 ، ص255-257.