با سلام و خسته نباشيد
احتراما پسري 29 ساله هستم و تقريبا از سن 17 سالگي احساس ميكردم بعد از ادرار، ادرارم بند نميايد تا امروز
اين امر باعث وسواس شديد من شد كه تمتم زندگيم رو بهم ريخته.
با عرض پوزش: بعد از ادرار و استبرا( بجاي يكدفعه چند دفعه استبرا)و بلند شدن و نشستن داخل آلتم مقداري دستمال ميگذرام اما بع مدتي ميبينم دستمال مقداري تر شده است حالا بايد طبق رساله هاي عمليه به اين نمي كه مياد احتمال پاكي بدم يا نجاست . اگه نجس بشم بايد بگردن مرجعم بذارم يا نه.
البته پيش دكتر مجراي هم رفتم اونا دارو دادن اما هيچ تغييري نكرد
خواهشمند است پاسخم رو سريعتر بديد
لازم بذكر است در دوران نوجواني عمل شنيع استمنا رو هم انجام ميدادم كه هميشه فكر مينم باعثش همينه استبرا ست
باتشكر

بعد از استبراء، به شك در خروج بول اعتنا نمى‌شود، و اگر يقين داريد كه بول به صورت قطره قطره از شما خارج مى‌شود، بايد به وظيفۀ مسلوس كه در رسالۀ عمليه امام خمينى «قدس سره» ذكر شده، عمل نماييد و تكليفى زائد بر آن نداري.(1)
امام خمینی فرموده است: انسان اگر داراى بيمارى‌اى است كه بول او قطره قطره مى‌ريزد، يا نمى‌تواند از بيرون آمدن غائط، خوددارى كند:
1- چنانچه يقين دارد از اول وقت نماز تا آخر آن، به مقدار وضو گرفتن و نماز خواندن وقت پيدا مى‌كند، بايد نماز را در وقتى كه فرصت مى‌كند بخواند و اگر وقتى كه پيدا مى‌كند فقط به مقدار كارهاى واجب نماز است، بايد در آن وقتى كه فرصت دارد، فقط كارهاى واجب نماز را به جا آورد و كارهاى مستحبى آن، مانند اذان و اقامه را ترك نمايد.
2- اگر به مقدار وضو و نماز وقت پيدا نمى‌كند و در بين نماز چند بار از او بول خارج مى‌شود، وضوى اول كافى است(2).
پي نوشت ها :
1. آیت الله خامنه ای رساله أجوبة الاستفتاءات س 95.
2. امام خمینی توضیح المسایل م 306 و 307 .