» مشكلي دارم كه از شرم تا به حال نتوانسته ام آن را به كسي بگويم و حتي از برگ كاغذ هم شرم دارم كه در رويش بنويسم. اما ديگر صبرم به پايان رسيده ؛چيزي مثل خوره تمام وجود مرا ميخورد من 2 سال پيش با يكي از دوستان چند باراز روي ناداني رابطه جنسي(هم جنس بازي) داشتيم و در طول اي مدت ترس نبخشيدن خدا مرا فرا گرفته من اول بار است كه اين موضوع را جايي بازگو ميكنم لطفا من را راهنمايي كنيد ممنون ميشم
پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با مركز ملي پاسخگويي به سوالات ديني
صداقت در گفتار و پشیمانی شما حاكى از ضمير و فطرت پاك شماست . نشان مى دهد که از آلوده شدن به گناه نگران هستيد. اين حالت علامت ايمان و اعتقاد قوى به ارزش هاى الهى و انسانى است. اميدواريم دیگر مرتکب گناه و معصیت نشوید و آن را ترک کنید. در قرآن کریم، ذات پاک پروردگار 91 بار به عنوان غفور (بسیار آمرزنده) و 5 بار به عنوان غفار (بسیار بخشنده) یاد شده است و بیش از 80 بار سخن از توبه و بازگشت به سوی خدا و قبولی توبه، سخن به میان آمده است. همة اینها حکایت از دامنة گستردة رحمت و مغفرت حق تعالی و قبولی توبة توبه کنندگان دارد. خداوند در قرآن میفرماید:
«هر کسی کار بدی انجام داده یا به خود ستم روا داشته (اگر) از خداوند طلب آمرزش کند، خدا را آمرزنده و مهربان خواهد یافت». (1)
توبه عبارت است از پشیمانی و بازگشت و عزم بر ترک گناه. توبه هر گاه حقیقی و واقعی باشد و از اعماق جان برخیزد و جامع شرایط باشد و واقعاً از گناهی که مرتکب شده احساس خجلت و ندامت کند و خود را در پیشگاه خدا شرمنده ببیند و در صدد کسب رضای حق تعالی باشد، مقبول درگاه احدیت واقع شده و آثار و برکاتش نمایان میگردد. هر چند گناه بزرگ یا بسیار باشد.
قرآن کریم میفرماید: «ای بندگان که بر خود اسراف و ستم کردید، از رحمت خدا مأیوس نشوید که خدا همة گناهان را میآمرزد، زیرا او بسیار آمرزنده و مهربان است». (2)
توبه کار حقیقی نه تنها گناهی که در گذشته مرتکب شده ترک می کند بلکه از این به بعد خود را از مجالس گناه دور مي دارد . از عواملي که گناه را وسوسه و تداعي مي کند، بر حذر مي باشد، خود را در پيشگاه خدا شرمنده مي بيند. همواره در صدد کسب رضاي او مي باشد. مطمئن باشید ؛ گناهکار وقتي توبه کرد و به سوي ذات اقدس الهي برگشت، خدای مهربان توبه او را قبول مي کند و آثار گناه را پاک مي کند (البته گناه اگر مربوط به حقوق مردم باشد، بايد ادا شود) اضطراب و نگراني ناشي از گناه برطرف شده و به جايش آرامش روحي برقرار مي گردد. خداوند در آيات زيادي به گناهکاران و کساني که به خود ستم کردند و خودشان را در معرض معصيت قرار دادند، توصيه کرده است که توبه کنند و رابطه بين خود و خدا را اصلاح کنند. خداوند همة گناهان آنان را خواهد بخشيد، قرآن مجيد ميفرمايد: «مگر کساني که توبه کردند و به اصلاح کارهاي فاسد خود پرداختند و آن چه را کتمان کرده بودند بيان کنند. در اين صورت توبه آن ها را ميپذيرم و من بسيار عذرپذير و قبول کنندة توبه و مهربانم». (3)
و يقين بدانيد که خداوند بنده توبه کار را دوست دارد توبه کننده، محبوب خداست. خداوند در قرآن مي فرمايد: «ان الله يحب التّوابين؛(4) يقيناً خداوند توبه کنندگان را دوست دارد».
به شما توصیه می کنیم که اگر ازدواج نکرده اید و شرایط ازدواج برای شما فراهم است ازدواج کنید چرا که مؤثر ترين راه براي کنترل و جهت دهي به غرائز جنسي ازدواج است و لذا با فراهم بودن شرايط ازدواج ، ازدواج کنيد. در هر حال مسیر زندگی خود را به انحراف و آلودگی نکشانید بلکه با توبه و استغفار دریچه ای تازه را به روی زندگی خود باز کنید مطمئن باشید که خداوند در این راه به شما کمک می کند و توبه شما را می پذیرد.
موفق باشید.
پي نوشت ها:
1. نساء (4) آیه 110.
2. زمر (39) آیه 53.
3. نور (24) آيه 32.
4. بقره (2) آيه 222.






