من با یه دختر (باکره) رابطه داشتم. زمانی نزدیکی وقتی طرفین برای این عمل راضی باشند حکم واقعی آن چیست؟ آیا زنا محسوب میشه؟ من شنیدم زنا به رابطه با زن شوهر دار گفته میشه. لطفا راهنمایی کنید بصورت کامل و دقیق و راست. مرسی.

@@@نزدیکی با زن نامحرم بدون خوانده شدن عقد شرعی زنا است.
اگر زن و مرد زنا کننده هر دو متاهل باشند، با شرایطی مجازات شان سنگار است.
اگر هر دو مجرد باشند ،مجازات شان صد ضربه شلاق است .
اگر یکی متاهل و دیگری مجرد باشد، آن که متاهل باشد، مجازاتش سنگسار و آن که مجرد باشد ،مجازاتش صد ضربه شلاق است. (1)
پی نوشت:
1. قانون مجازات اسلامی ،ماده 83و88.