با سلام و خسته نباشید من دختری 22 ساله از یک خانواده مذهبی و دانشجو هستم و یکی از دوستانم در زمینه ی اعتقادی مشکلات عظیمی دارد . از برخورد اول نمیشد اینطور برداشت کرد که همچین شخصیتی است. اول که فهمیدم نماز نمیخواند و روزه نمیگیرد ، فکر کردم که مثل بقیه است ولی بعد که با من راحت تر شد ، متوجه شدم که اصلا دین رو قبول ندارد زیاد باهاش حرف زدم ولی اینقدر خوب بلد نیستم صحبت کنم که قانع بشه به تازگی هم فهمیدم منشا همه ی این بی اعتقادی ها ، کتاب های علی دشتی و سلمان رشتیه که باعث شده به همه اعتقادات شک کنه و کلی شبهه بهش وارد بشه من خیلی سعی کردم باهاش صحبت کنم ولی اون گوشش بدهکار این حرفا نیست کتاب آقای طباطبایی که در جواب کتاب 23 سال دشتی بود رو براش بردم تا بخونه ولی باز هم ..... بودن با اون فقط برام شده عذاب حرف نزدن با اون برام سخت نیست ولی از این میترسم که کاری بتونم براش انجام بدم و کوتاهی کرده باشم ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید با تشکر

با عرض سلام و تشکر از ارتباط تان با اين مرکز
دغدغه شما براي راهنمايي و هدايت دوست تان شايسته تقدير و تحسين است . به نظر مي رسد توان شما براي پاسخگويي به پرسش ها ي اعتقادي و غير اعتقادي دوست تان کافي نيست . بنا بر اين مسوليتي خاص در اين خصوص نداريد. ولي مي توانيد دوست تان را راهنمايي کنيد که .
با گروه معارف يا دفتر نمايندگي ولي فقيه در دانشگاه ارتباط چهره به چهره داشته باشد . پرسش هاي خود را با آنان در ميان بگذارد تا به حقيقت برسد .
اگر او به تنهايي آمادگي براي اين کار ندارد با هم برويد ، اگر به ارتباط حضوري تمايل ندارد ، پرسش هاي خود را بنويسد و به گروه معارف يا دفتر نمايندگي ولي فقيه بدهد، تا پاسخ کتبي دريافت کند .
متناسب با پرسش هايش ، کتاب به او معرفي شود. مثلا کتاب « مناظره دکتر و پير » اثر شهيد هاشمي نژاد براي پاسخگويي به برخي پرسش هاي اعتقادي او مفيد است .
مي تواند پرسش هاي خود را با اين مرکز به صورت اينترنتي ، کتبي يا تلفني در ميان بگذارد، يا با سايت هايي که ذيلا معرفي مي شود تماس بگيرد ، تا پاسخ بگيرد و حقيقت بر او روشن شود .
براي تحقيق در مورد مسائل مورد نظر يا انتخاب موضوع مناسب مي توانيد با اساتيد راهنما و مشاوريني که در دانشگاه ها حضور دارند، در تماس باشيد.
ضمنا سايت هايي زير هم که ارائه دهنده مقالات تخصصي مي باشند، به عنوان منابعي براي تحقيق معرفي مي گردند:
1. پايگاه مجلات تخصصي مرکز تحقيقات کامپيوتري علوم اسلامي نور به آدرسwww.noormags.com
2. پايگاه مركز فرهنگ و معارف قرآن به آدرس www.maarefquran.com
3. بانک اطلاعات مقالات اسلامي به آدرس www.seraj.ir
4. پايگاه اطلاع رساني سراسري اسلامي به آدرس www.islamicdatabank.com
5. بخش مقالات و پايان نامه هاي پايگاه حوزه نت به آدرس: www.hawzah.net
6. وبلاگ « دانش و معلم » blogfa.c0m - ehsanifar ويژه پاسخگويي به پرسش هاي اعتقادي ، قرآني ، اخلاقي و تربيتي و تاريخي دانشجويان ، دانش پژوهان و دانش آموزان است .