با عرض سلام.
در یک سایت یک نفر سؤال زیر رو پرسیده بود. سایتی هست که فکر کنم فقط دانشجویان باهاش کار می کنند. فکر می کنم به همین علت بود که کسی نتونسته بود جواب درستی برای سؤال این شخص بده. می خواستم از شما خواهش کنم که هر چه که صلاح می دونین بفرمائین تا در جواب سؤال ایشون بنویسم و مرجعش رو هم که مرکز شما هست در ابتدای جوابشون ذکر کنم.
سؤال این شخص:

"
سلام
از یکی از آیه های قرآن که فکر میکنم بر خلاف مباحث و اصول علمی هست یه سوال دارم از دوستانی که اطلاعات دارن میخوام که پاسخ بدن البته با دلایل خارج از دین یعنی به خود دین استناد نکنن...

آیه 65 سوره ی حج به این اشاره کرده که خداوند مانع افتادن آسمانها بر زمین میشه , افتادن آسمانها بر زمین مفهوم علمی نداره ... اگر ممکنه توضیح بدید

"

ضمناً خدمت شما عرض کنم که من در فیلد های مشخصات(مرجع تقلید و ...)، مشخصات خودم را ذکر کرده ام و از مشخصات ایشان اطلاعی ندارم.
با تشکر فراوان.

با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با اين مرکز.
آيه مورد اشاره به شرح زير است:
«الم تر ان الله سخر لکم ما في الارض و الفلک التي تجري في البحر بامره و يمسک السماء ان تقع علي الارض الا باذنه ان الله بالناس لرؤوف رحيم؛
آيا نديدي که خدا هر چه را در زمين است، مسخر شما گردانيده و کشتي اي که در دريا جريان دارد.(نيز رام شماست). آسمان را نگه داشته که بر زمين نيفتد مگر به اذن خدا، زيرا خدا به مردم بسيار با رأفت و مهربان است».
سخن در اين آيه و آيات قبل و بعد، شمارش نعمت هاي خدا و يادآوري آن ها به بندگان است، تا يادآور نعمت هاي بيکران خدا شده و شاکر گردند و به بندگي خدا رو آورند. در آيات قبل از نعمت باران آسمان ياد کرده که باعث سرسبزي و خرمي مي گردد. اين آيه از در خدمت بودن آنچه در آسمان ها و زمين است، براي انسان سخن مي گويد تا زمينه مساعدي براي بندگي وي ايجاد شود. به قول سعدي:
ابر و باد و مه و خورشيد و فلک در کارند تا تو ناني به کف آري و به غفلت نخوري
همه از بهر تو سرگشته و فرمانبردار شرط انصاف نباشد که تو فرمان نبري
به اين که آسمان و اجرامي که در آن است و هر آن ممکن است بعضي از آن ها بر زمين بيفتد و همه را نابود کند، توجه داده که خدا همه را نگه داشته و نمي­گذارد به زمين بخورند، مگر به اجازه خدا ( و حکمتي که اقتضا کند، مثل اين که بعضي سنگ ها و شهاب­ها به زمين مي­خورد . عذاب براي گروهي يا امتي مي­شود يا مصلحت هاي ديگري که اقتضا مي­کند و ما نمي­دانيم). اين همه نعمت و عنايت خدا به شما از رأفت و رحمت بيکرانش نشات مي­گيرد. سزاوار نيست که انسان از بندگي چنين خداي رئوف و رحيمي رو بگرداند.
پس غايت خلقت ايجاد زمينه براي زندگي انسان است تا بندگي کند و کمال يابد. اگر سخن از افتادن آسمان است، به معناي برخورد اجرامي است که از آسمان به ميل طبيعي و قهري خود به زمين بر خورد مي کنند، زيرا اجرام آسماني که در فضا مي چرخند، اگر ناظم و تدبير او نباشد، به زمين برخورد و محيط زندگي انسان ها را نابود خواهند کرد.