من دختر مجردوساداتی هستم که میل جنسی فوق العاده بالایی دارم وبه هیچ وجه فرو کش نمی کند بابام میگه حالاحالاهاشوهرم نمی ده وبدون مشورت با من خواستگارهاموردمیکنه(بامامانم)میل جنسی من آنقدرزیاده که به هیچ وجه نمیشه مهارش کردوحتی گاهی خودارضایی میکنم توروخداهرچه زودترجواب درستی بهم بدید

با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با اين مرکز.
يكى از دگرگوني هاي قابل توجه در دوره نوجوانى، بروز و ظهور تمايلات جنسى و شهوانى است كه گاهى نوجوانان را با مشكل رو به رو مى سازد . مشكلات به دليل ناآشنايى با اين پديده و عدم آمادگى براى هدايت اين استعداد در مسيرى منطقى، باعث گرفتارى هايى براى نوجوان مى شود. نوجوانان بايد توجه داشته باشند كه هر استعداد و قوايى كه در وجود آنان خلق شده، در جهت رشد و شكوفايى آنان است . اگر بر اساس معيارهاى منطقى و درست، از استعدادها بهره بردارى شود ، موجب كمال و بالندگى انسان مى شود. قواى جنسى و نيروى شهوانى از استعدادهايى است كه بر اساس آن مى توان تشكيل كانون خانواده و ادامه نسل انسان را پى ريزى كرد تا لذتى ارزشمند از اين طريق نصيب انسان شود. اما اگر استعداد و توانايى در مسير انحرافى و خارج از چارچوب دستور عقل و وحى قرار گيرد، انسان را به سوى هلاكت معنوى و مادى مى كشاند . از ارزش هاى انسانى دور مى كند . در دام بيمارى هاى جنسى گرفتار مى سازد. كنترل غريزه جنسي به دو صورت ممكن است تحقق پذيرد:
1- كنترل منفى:
غالبا وقتى سخن از كنترل غريزه جنسى به ميان مى‏آيد، توجه اشخاص به سمت و سوى نوع منفى آن جلب مى‏شود و آن اين است كه كسى با وجود تحريكات مختلف و رويارويي با عوامل انگيزش اين غريزه، بخواهد با ميل تحريك شده‏اش مبارزه و مقابله كند و به سوى ارتكاب جرم نرود، چنين كارى گرچه قطعا بهتر از آلايش دامن و عمل به جرم است، ولى پيامدهاى سوء و مخرب آن بر كسى پوشيده نيست. اين كار هم به غايت دشوار است و هم زيانبار . بدين جهت هرگاه شخصى به كنترل غريزه سفارش مى‏شود ، با چنين برداشتى از آن و تصور دشوارى و زيانبارى آن، از پذيرفتن چنين توصيه‏هايى سرباز مى‏زند.
2- كنترل مثبت:
اولين کنترل ,ازدواج است. خداوند با حكمت و دانش گسترده خويش همراه با غرايز و نيروهاى ديگر، «غريزه جنسى» را نيز در انسان آفريده است كه به هنگام بلوغ شكوفا مى‏شود . اگر به درستى رهبرى نشود، ناگزير طغيان مى‏كند و شخص را به راه‏هاى انحراف و سقوط مى‏كشاند . براى كنترل و هدايت درست اين غريزه راه‏هاى متعددى وجود دارد كه از جمله آن ها، ازدواج بدون تشريفات است. چنان كه قرآن كريم در اين مورد مى‏فرمايد: «وانكحوا الايامى منكم والصالحين من عبادكم و امائكم ان يكونوا فقراء يغنيهم اللّه‏ من فضله واللّه‏ واسع عليم؛ مردان و زنان بى‏همسر خود را همسر دهيد، همچنين غلامان و كنيزان صالح و درستكارتان را. اگر فقير و تنگدست باشند، خداوند از فضل خود آنان را بى‏نياز مى‏سازد .خداوند گشايش دهنده و آگاه است.».
لازم است با والدين خود صحبت كنيد. نياز خود را براي ازدواج تشريح نماييد . در اين موضوع خجالت به خود راه ندهيد. مسلما اگر آن ها نياز فرزند خود را ببينند، به کمک تان خواهند شتافت . شکي نيست مطرح کردن اين موضوع براي اولين بار با والدين خود به طور مستقيم مشکل است. اما راهکارهاي زير به شما کمک خواهد کرد:
1-تا زماني که به ديگران به طور منطقي نفهمانده ايد که بزرگ شده ايد؛ديگران هنوز شما را کودک مي پندارند. پس دست به کار شده و اقداماتي در اين زمينه انجام دهيد. در تصميم هاي خانوادگي دخالت کنيد. نظر دهيد .نگران تمسخر ديگران در اين زمينه نبوده و مقاومت کنيد, بعضي از کارهاي اصلي خانه را شما انجام دهيد.
2-براي اطلاع يافتن خانواده از خواسته شما(ازدواج)؛لازم است به صورت تدريجي وارد صحنه شويد. ابتدا به صورت شوخي و مزاح گاهگاهي مساله را غير مستقيم با والدين مطرح کنيد. مثلا به مسائل ديني در اين زمينه اشاره کنيد که بر والدين واجب شرعي است که براي فرزند خود که در خطر گناه است، همسر اختيار کنند يا از اهميت ازدواج در اسلام غير مستقيم بگوئيد. پيامبر فرموده هر کس ازدواج کند ،نصف دين او حفظ شده و نصف ديگر آن در تقوا است.
3- شايد در دفعات ابتدائي با مخالفت شديد والدين(شايد) روبرو شويد، ولي از خواسته خود دست برنداريد . ترس از تمسخر والدين و اطرافيان و خويشاوندان مانع کار شما نشود!ناراحتي خداوند عالم سخت تر است(در صورت افتادن در گناه در صورت عدم ازدواج) يا ناراحتي هاي موقت والدين؟!
4- از فرد واسطه اي مثل پدر بزرگ، مادر بزرگ يا يکي از اقوام ديگر که واسطه نزديک تري با آن ها داريد کمک بگيريد . از وي بخواهيد موضوع را به طور غير مستقيم به خانواده محترم تان منتقل کنند.
اما راهکارهاي موقت براي کاهش تنش ها و تحريکات جنسي عبارتند از :
- برنامهريزي براي کار مداوم
جوانان و نوجوانان از نيروي سرشار و فوقالعادهاي برخوردارند. اين نيرو اگر در زمينههاي ديگر مورد استفاده قرار نگيرد و به صورت مطلوب از آن استفاده نشود، با توجه به شرايط سني آنها در قالب امور جنسي و شهواني ظاهر خواهد شد. اگر جوانان و نوجوانان به کار مداوم عادت کنند و نيرو و توان خود رادر اين زمينه به مصرف برسانند تا حدودي از انحرافات اخلاقي و شهوت و غريزه جنسي در آنان پيشگيري ميشود. کارهاي بدني موجب تعادل جسم و روان ميشود. اگر نيک بنگريم افرادي که به کار مداوم مشغول هستند و نيرو و استعدادشان را در زمينههاي مثبت و سالم به کار مياندازند، کمتر دچار انحرافات اخلاقي و بحرانهاي روحي ميشوند، کار موجب ميشود نيرو و انرژي جوان قبل از آن که به چربيهاي اضافي تبديل گردد و اختلالاتي در ساز و کار اندامهاي بدن ايجاد گردد، از طريق سوخت و ساز مفيد و سالم به مصرف برسد.
2- تنظيم خواب
تحقيقات نشان ميدهد که بيشتر انحرافات به خصوص در زمينه مسايل جنسي از فکرهاي ناسالم و خيالپردازيهايي که جوانان قبل از خواب رفتن دارند، ناشي ميشود. اگر جوان قبل از آن که به خواب برود، فکرش به خودش و يک سري مسايل و موضوعات مربوط به دوره جواني، معطوف گردد، کم کم به انحرافات کشيده خواهد شد. بنابراين، يکي از روشهاي پيشگيري از انحرافات اين است که برنامه خواب به صورت دقيق تنظيم شود . تا زماني که خواب بر شما غالب نشده ،به رختخواب نرويد. وقتي به رختخواب برويد که کاملاً خسته و آماده خواب هستيد. لازمه کار اين است که در طول روز مشغول فعاليتهاي مهم بوده و به اندازه کافي کار کرده باشد.
طبيعي است. اگر جوان با خستگي به رختخواب نرود، به ناچار مدت زماني را در بستر بيدار خواهد ماند تا به تدريج به خواب رود . چون افکار و انديشههاي شهواني و تحريکآميز معمولاً در اين مواقع به سراغ جوان ميآيند، تنظيم ساعات خواب براي جوان، ضرورت خاصي مييابد. يکي از روان شناسان در اين باره ميگويد: نيمه اول شب بيش از نيمة دوم آن به بدن نيرو ميدهد. بنابراين بايد از آن به نحوي مفيد استفاده شود. صبحگاهان به محض اينکه از خواب بيدار شديد. بيدرنگ از بستر برخيزيد . بامدادان بيدار ماندن در بستر خواب، بسيار زيانبار است، جسم را سست و ناتوان ميسازد . وسوسههاي شوم در دل فرد ايجاد ميشود.
3- دوري از محيط هاي آلوده و ناسالم
يکي از علل و عوامل انحرافات جنسي و به طور کل انحرافات اخلاقي، محيط آلوده و محرکهاي شهواني است. محيط از طريق وارد نمودن عناصر محرک در گرايشهاي انحرافي، منجر به طغيان غريزه جنسي در جوان ميشود. مسايلي از قبيل بدحجابي، روابط ناسالم و آزاد دختر و پسر، برخي از سريالهاي تلويزيوني و فيلمهاي خارجي و هم چنين استفاده نادرست از اينترنت در تحريک شهوت و غريزه جنسي جوان مؤثر است. شايد براي برخي زا نوجوانان يادآوري و تذکر مسايل ديني و اخلاقي چيزي بيهوده و غير ضروري تلقي شود، زيرا آنها نه در فکر سلامت خويش هستند و نه مسايل اخلاقي و ديني را ميپذيرند، اما براي شما که روحيه مذهبي قوي داريد و همين مسأله باعث شد تا نگران آيندهتان باشيد، گفتن اين مسايل مهم و ضروري است. اگر واقعاً ميخواهيد از جوانيتان به خوبي استفاده کنيد و در راه درست و سالم گام برداريد، سعي کنيد از محيط هاي آلوده و ديدن عوامل تحريک کننده، جداً پرهيز نماييد.
4- استفاده درست و مطلوب از اوقات فراغت
يکي از زمينههاي پيدايش انحرافات در جوانان و نوجوانان، استفاده نادرست آنها از اوقات فراغت است. اوقات فراغت طولاني و بيبرنامه نوجوانان را عاصي و سرگردان ميکند. آنها به تدريج سرخورده و مأيوس ميشوند . در نتيجه به دنياي درون خويش پناه ميبرند . در کنج خلومت و انزوا راهي براي مشغوليت خود ميجويند.
5- پيشگيري از روابط ناسالم
جوانان و نوجواناني که روابط نامطلوب و ناسالم دارند و با افراد منحرف و بيبند و بار دوست و رفيق هستند، کم کم به انحرافات کشيده ميشوند . تحت تأثير امور شهواني قرار ميگيرند. نفوذپذيري جوانان از دوستان و همسالان بيش از ساير گروهها است. در سنين بلوغ صحبتهاي آهسته و در گوشي بين نوجوانان بيشتر ميشود . محور اين گفتگوها، غالباً مسايل جنسي و امور شهواني است که به صورت مخفيانه و به دور از انظار بزرگترها طرح ميشود. براي پيشگيري از انحرافات اخلاقي سعي کنيد از دوستيهاي آلوده و مشکوک جداً پرهيز نموده و با افراد سالم و مذهبي ارتباط برقرار نماييد.
6- پرورش تقوا و معنويت در وجود خويش
همة آنچه بيان شد، به نحوي ميتوانند در پيشگيري از انحرافات اخلاقي و طغيان شهوت و غريزه جنسي نقش داشته باشند، اما آن چه بيش از همه ضروري است و به صورت زيربنايي در شخصيت و رفتار جوان مؤثر است، پرورش معنويت و تقويت ايمان و تقواي الهي است. ما در عصري زندگي ميکنيم که جهان به شدت در ماديات فرو رفته و يکسره غرق در جاذبههاي تا زماني که نيروي ايمان و تقوا در وجود انسان بارور و تقويت نگردد، هيچ ضمانتي از شهوت و انحرافات اخلاقي وجود ندارد. به خصوص در وضعيت کنوني که عوامل تحريک کننده بسيار است. بنابراين قبل از هر چيزي سعي کنيد نيروي ايمان و تقوا را در وجود خويش بارور کنيد. اگر فکر و ذهن شما متوجه خدا باشد و هميشه نماز خود را اول وقت انجام دهيد، خداوند شما را ياري ميکند تا از هر گناهي مصون بمانيد و تحت تأثير شهوت و غريزه جنسي قرار نگيريد. خداوند متعال در قرآن کريم ميفرمايد: «ان الصلوة تنهي عن الفحشاء و المنکر؛ نماز انسان را از هر گونه آلودگي و عمل زشت و گناه دور نگه ميدارد». نماز واقعي نه تنها والاترين عامل کنترک شهوت و دفاع در برابر هجوم انحرافات اخلاقي تلقي ميشود، بلکه عامل تهاجمي عليه انحرافات و شهوتها نيز محسوب ميگردد.
7- تسهيل و تسريع ازدواج
علاوه بر آن که جوان سعي در کنترل شهوت و غريزه جنسي ميکند، بايد براي ازدواج که يگانه راه درست ارضاي غريزه جنسي ميباشد، نيز اقدام کند ،به اين معنا که پسرها از 18 سالگي به بعد ميتوانند به فکر ازدواج باشند . اگر اوضاع را مساعد ميبينند، از همين سن مقدمات آن را فراهم کنند . دخترها هم چنانچه مورد مناسبي به خواستگاري آنها آمد، به دلايل غير موجه و پوچ مثل هنوز زود است، ميخواهم درس بخوانم، داماد وضع مادي خوبي ندارد و... از ازدواج خودداري نکنند . والدين هم سنگ اندازيهاي غيز منطقي نداشته باشند.
اميد است با رعايت اين نکات و به خصوص توجه به تقوا و نماز بتوانيد غريزة جنسي و حس شهوت را در خويش کنترل و مهار نماييد . زماني که فرصت مناسب براي ازدواج فراهم گرديد، به ازدواج اقدام کنيد.
علاوه بر راهکارهاي ارائه شده که رعايت آنها ميتواند به شکل زيربنايي اين مشکل را برطرف کند، يک سري توصيههاي کاربرديتر به اختصار ارائه ميشود:
1- مراقب نگاهتان باشيد.
2- از خلوت با نامحرم، سخن گفتن و شوخي کردن با آنها جداً خودداري کنيد.
3- از فکر کردن، تصور و تخيل جنس مخالف و مسايل جنسي خودداري کنيد.
4- از نگاه کردن به تصاوير و فيلمهاي تحريک کنند جداً خودداري کنيد.
5- در صورت شدت شهوت، خوردن غذاهاي محرک و داراي کالري زياد مانند خرما، پياز، فلفل و... را به حداقل برسانيد.
6- براي تعديل نيروي جنسي خود حتماً ورزش و تحرک جسماني و کار فيزيکي و بدني را در زندگي روزمره خود لحاظ کنيد.
7- دعا و توسل براي نگهداري ايمان و رفع مشکلات ميتواند مفيد باشد.
8- روزه گرفتن موجب کاهش نيروي جنسي ميشود.
9- سعي کنيد در طول روز با وضو باشيد و از نورانيت آن استفاده کنيد.
10- موضوع خودارضايي نبايد باعث کنار گذاشتن عبادت شما شود .چه بسا اگر اين عبادت ها نبود ،آمار خود ارضايي بيش تر مي شد .
11- روزهايي که پاک بوديد ، به رخ خودتان بکشيد. روزهايي که دچار خود ارضايي بوديد ، نبايد به صورت خود سرزنشي نسبت به خود درآوريد، زيرا با خود سرزنشي اعتماد به نفس و اراده خود را ضعيف کرده ، هنگام وسوسه با اراده ضعيف روبرو خواهيد شد . خودارضايي شما بيش تر خواهد بود .
موفق باشيد.