با سلام من دختری 20 ساله هستم که حدود 6 ساله که مبتلا به خودارضایی هستم حدود100 روز ترک کردم و پاک پاک بودم هر چند خیلی سخت بود اما خودمو کنترل کردم اما بالاخره طاقتم طاق شد و دوباره سر خونه ی اول برگشتم تو رو خدا کمکم کنید من چیکار کنم ؟ من خیلی زود تحریک میشم با وجود اینکه در این مدت از همه ی چیزهای تحریک کننده فرار کردم اما دوباره شکست خوردم تورو خدا به من بگید چیکار کنم؟ اخه تو شرایطی که نمیتونم ازدواج کنم و پدرو مادرم از هر خواستگارم ایراد میگیرند من چیکار کنم چطوری این احساس افسار گسیخته رو کنترل کنم از راهی غیر از ازدواج اخه نمیدونم چرا خدا این احساس رو رو تو وجود ما گذاشته من نمی تونم کنترلش کنم اخه چه جوری وقتی نمی تونم ازدواج کنم با هیچ نامحرمی هم ارتباط ندارم نمیدونم چرا من این جوری هستم ایا بقیه هم این جوری اند؟ به خدا نماز میخونم روزه میگیرم از پوشیدن لباس نا مناسب دوری میکنم از نگاه کردن به صحنه های تحریک کننده همین جور اما بازم شکست میخورم دیگه از زندگی نا امید شدم هیچ راه حلی برای مشکلم ندارم چیکار کنم ؟ از عواقب این عملم هم اگاهم الان خیلی میترسم چون یه جایی تو اینترنت خوندم خودارضایی باعث کوری میشه تو رو خدا کمکم کنید ایا واقعیت داره؟ من چه جوری خودمو کنترل کنم؟ با تشکر

با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با اين مرکز.
اينكه توانسته‌ايد براي مدت صد روز موفق به ترك اين عادت ناپسند شويد ، بيانگر ميزان قدرت شما در برابر آن است. در واقع اين امر نشانگر آن است كه توانايي ايستادگي در برابر اين عادت ناپسند را داريد؛ اما روشن است از سازوكار نگهدارنده خودتان اطلاعي نداريد . به همين دليل گاهي مي تواند با از دست رفتن برخي شرايط كه از آن هيچ گونه اطلاعي نداريد، مجددا راه اندازي شود.
اين عادت بر اساس يك اضطراب همواره مي‌تواند شما را در چرخه باطل قرار داده ، دو احساس متضاد كامروايي و افسردگي را در شما به وجود آورد؛ بدين ترتيب فرد گرفتار در يك مدار معيوب به احساس كامروايي و سپس به احساس گناه مي‌رسد و ...
يكي از عوامل جدي در راه اندازي اين عادت ناپسند، بخشيدن احساسات جنسي خوشايند به تصاويري است كه آن را ساخته و به تدريج با سرعت بالايي مي‌توانيد آن را ايجاد نماييد. با فزوني گرفتن سرعت پردازش اين تصاوير افراد مبتلا معمولاً كمتر نياز به استفاده از برخي ابزراهاي هرزه نگاري دارند. در اين صورت مي توان از وجود يك افسردگي و احساس عزت نفس پايين نيز سخن گفت كه نيازمند مراجعه به روانشناس امري كاملاً ضروري به نطر مي‌رسد.
اين مساله كه حل چاره مشكل خودتان را در ازدواج مي‌دانيد متأسفانه درست نيست؛ درمان خودارضايي متوقف بر هيچ امري ديگر نيست. قبلاً هم بدون اقدام به ازدواج براي مدت كوتاهي توانسته بوديد موفق به ترك خودارضايي شويد و اين يعني درمان موقت!!
اكنون بايد به اين بيانديشيد كه چگونه مي‌توانيد مدت آن را طولاني تر نماييد. خداوند متعال اين غريزه را با يك حكمت در انسان قرار داده است.
استفاده از برخي روش ها كه بيش تر جنبه پيشگيرانه دارند ، مي تواند به شما كمك كند؛ براي مثال در خانه تنها نماندن، ترك تماشاي فيلم هاي هرزه نگاري كمك مناسبي براي شما خواهد بود تا كمتر به يك تصوير پردازي دست بزنيد و از خودارضايي مصون بمانيد.
گاهي ترس از اضطراب نيز مي تواند شما را به مرحله خودارضايي بكشاند . در اين موارد كه ترس منجر به برخي نشانه ‌هاي بدني شده و كاركردهاي فرد را با اختلال روبر باشد ، بايد با مراجعه به روانپزشك به درمان اين نشانه‌ها پرداخت. سپس با كمك روانشناس مي تواند به برطرف نمودن اضطراب و افسردگي كمك كند . از شدت بروز اختلال در فرد بكاهد. در اين شرايط اقدام به ازدواج مي تواند مطلوب باشد و يك ارتقا در پيشگري از خودارضايي محسوب گردد؛ اما بي ترديد تا وقتي ‌كه هسته اصلي اختلال متلاشي نگردد، نمي‌توان به از بين رفتن خودارضايي نيز مطمئن بود. از سوي ديگر وجود احساس تقصير و گناه در شما مي‌تواند به ابتلاي دوباره كمك كند . درمان اختلال افسردگي كمك مناسبي براي از بين رفتن احساس تقصيركاري خواهد بود.