به نام آنکه محبت راآفرید
باعرض سلام وخسته نباشی سوالم درمورد اینکه که من دوستی داشتم که دوبار خیانت به من کرد البته درمورد خیانت دومیش مطمئن نیستم حالا خیانت دومیش این بود که اویعنی همون خیانت کار نامرد کلاس سوم راهنمایی بود ومن کلاس دوم او دوستی داشت که باهم قهربودند واتفاقا با همون دوستی که باهاش قهربود بامن هم کلاسی بود دوستی من ودخترکلاس سوم یک جورجالب بود اوبه من گفت که با همون هم کلاسیت یعنی همونی که باهاش قهربود نبایدرابطه داشته باشی منم چون علاقه ای خاص خوب بهش داشتم پذیرفتم امایک روزدیدم همون دخترکلاس سوم باهمونی که باهاش قهر بود گرم گرفته بودند وخلاصه... امامن علاقه خاص هنوزم بهش دارم ببخشم؟ چه کنم؟ای خداااااااااااااااااا

با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با اين مرکز.
احساس شما را درک مي کنم. مومن نبايد با هيچ يک از افراد ديگر که داراي صلاحيت است قهر باشد و قطع رابطه نمايد. مي توانيم سطح روابط خودمان را با ديگران بر اساس مصلحت تنظيم نماييم. اما نبايد هرگز با ديگران بدرفتاري نماييم و اين بستگي به نظر ديگران هم ندارد. بايد به فکر تلاش براي برقراري ارتباط مجدد با همان فرد- اگر سلامت اخلاقي دارد- باشيد. در ضمن نبايد از دست همين دوست به اصطلاح خيانتکارتان هم ناراحت باشيد. حالا درباره اين هم جاي بحث است که آيا مي توانيم نام اين عمل را خيانت بگذاريم يا نه.
هيچ گاه ما نبايد به حرف ديگران در تخريب روابط با مومنان گوش کنيم. بايد خودمان به تفکر درباره مسايل بپردازيم .سپس به يک نتيجه گيري مناسب درباره آن بپردازيم. مي توانيم از نظرات ديگران بهره بگيريم. اما در تصميم گيري بايد مستقل باشيم.
ملاک هاي اصلي در برقراري روابط دوستي آن است که رابطه سازنده باشد . مبتني بر تخريب هر يک از ما يا آسيب رساندن به ديگران نباشد . گناه در آن صورت نگيرد . در نهايت مورد رضايت خدواند نيز باشد. هر گاه روابط شما با اين فرد در اين راستا قرار داشته باشد ، مي توانيد با هر دو فرد مورد اشاره رابطه برقرار نماييد. همچنين لازم است با اين فرد نيز درباره آنچه قبلاً پيش آمده است گفتگو کنيد. او دريابد که چرا نبايد اين رفتار را از اين به بعد به کار گيرد و اينکه تا چه اندازه از اين رفتار او ناراحت هستيد.
مسير گفتگوي شما با اين فرد نبايد به گونه اي باشد که خصومت ورزي را در بين شما ايجاد نموده و يا باعث کينه توزي تان يا او گردد. به همين دليل بايد فقط به احساس تان اشاره کنيد و از توهين نسبت به او و استفاده از الفاظي مانند خيانتکار پرهيز نماييد.
بنابراين بهترين روش براي انجام کار آن است که در ابتدا رفتار نامطلوب او را بيان نماييد . سپس به احساس خودتان اشاره کنيد . در نهايت بگويي که براي بار ديگر هرگز اين رفتار را تکرار نکند. در آخر مي توانيد به او بگوييد که هيچ خصومت و دشمني با شما ندارم . مي خواهم از اين به بعد با شما و افراد ديگر دوست باشم . نمي خواهم مشکلات بين شما و افراد ديگر تعيين کننده سرنوشت دوستي من با افراد ديگر باشد.