باسلام.خانمی ازسن13سالگی به بعدعمل خودارضایی راانجام می داده است ومتوجه این موضوع نیزنبوده که بایدبعدازآن غسل کندوبدون غسل نمازخوانده ویاروزه گرفته است پس ازچند سال به این موضوع پی برده است هم اکنون تکلیف ایشان چیست.

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
اگر جنب شده و مني بيرون آمده باشد و مي دانسته جنابت چيست ، ولي نمي دانسته غسل لازم دارد، از وقتي که جنب شده است و غسل جنابت نکرده ، نمازها و روزه هايي که با حال جنابت انجام داده ، باطل است و بايد قضا کند . اگر اصلا جنابت را نمي دانسته ، روزه ها قضا ندارد و فقط نماز ها قضا دارد.(1)
اما اگر جنب نشده ، نماز ها و روزه ها يش صحيح واقع شده است و قضا ندارد.
اگر زن بر اثر تحريک هاي جنسي به قدري تحريک شود که به اوج لذت و شهوت جنسي برسد و در آن حال مايعي از او خارج شود ، جنب مي شود.
اگر به اوج لذت نرسد و مايع خارج شود و يا به اوج لذت برسد، ولي مايعي خارج نشود و يا شک کند که مايعي خارج شد يا نه، جنب نمي شود و غسل لازم نيست.
زن اگر يقين به خارج شدن مني پيدا کند ، جنب مي شود . اگر يقين پيدا نکند ، جنب نمي شود. بنابراين مواقعي که زن بر اثر تحريک هاي شهواني مقداري لذت مي برد و در آن حال رطوبتي از او خارج مي شود ،چون به اوج شهوت نرسيده ،جنب نمي شود . رطوبت خارج شده هم پاک است . وضو و غسل را باطل نمي کند.(2)
اوج لذت و شهوت به حالتي گفته مي شود. که در آن حال معمولا انسان از خود بي خود مي شود . لذت زيادي مي برد و مني بيرون مي ريزد. بعد از تمام شدن آن حال انسان احساس تخليه شدن و ارضا مي کند .حالت شهوتش تمام و بدنش سست مي شود . حالت تحريک آميزي که قبل از تخليه شدن داشت ، ديگر آن حالت را ندارد. مثل اين که انسان گرسنه دلش غذا مي خواهد، ولي وقتي غذا خورد و سير شد ، ديگر ميل به غذا ندارد.
لطفا در ارتباطات بعدي نام مرجع تقليد خود را هم ذكر نماييد
پي نوشت ها :
1. امام خميني، استفتاآت ،ج1 ،س 93و155 از غسل جنابت.
2. آيه الله خامنه اي ، استفتائات ، س171 .