با سلام من یک سال پیش به پسری حسی پیدا کردم اول توجه نکردم وفکر کردم این حس از نفس من نشات میگیرد ولی پس از 1سال با انکه دیگر به صورتش نگاه نکردم احساسم تغییر نکرده دوستم که دختر دایی ان پسر نظرش شروعی داشته باشیم من هم استخاره کردم جواب استخاره این بور که با مشورت این کار خوب حال به نظر شما چه کار کنم؟
پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباط تان با اين مرکز.
شايد مطلوبيت اين حس به 5% هم نرسد و بايد به جاي دامن زدن به آن به مهار آن بپردازيد.
توصيه مي شود :
1- پس از هر حسي به جاي تمركز و تأمل بر آن، به ساده سازي و به پيش پا افتاده سازي آن بپردازيد. اين گونه وانمود كنيد كه اين امور بسيار پيش پا افتاده تر از آن هستند كه من بخواهم بخشي از وقتم را براي راستي آزمايي آن صرف كنم.
2- رژيم غذايي خود را تغيير دهيد . با مشورت با يك مشاور تغذيه به سلامت جسمي و بدني خود كمك كنيد.
3- از نبود بيماري هاي جسمي در خود مطمئن شويد. برخي اوقات بيماري هاي جسمي مانند كم خوني ناراحتي هاي قلبي و ...در ايجاد اين حس مؤثرند.
4- از امور دنيايي و لذت هاي مشروع و خدادادي آن غفلت نورزيد . بخشي از وقت خود را به اين امور روحيه افزا اختصاص دهيد .
5- بنيه اعتقادي خود را تقويت كنيد . همه امور به دست خداست . بود و نبود اين حس در شما هيچ گونه تأثيري (چه بد چه خوب) در جريان امور عالم ندارد .
6- اگر از اضطراب بالا رنج مي بريد ، براي درمان اضطراب به يك روانپزشك يا روان شناس مراجعه نماييد. تخيل گرايي يكي از مكانيزم هاي دفاعي ما در برابر حملات اضطرابي مي باشد.
7- سعي نكنيد به دروازه باني فكري يا حسي بپردازيد ، چرا كه اين ممانعت و مهار ذهني به تشديد اين حس مي انجامد. اين افكار و احساسات بايد مانند نسيم از توري ذهن شما گذر كنند و به راحتي هر چه تمام تر بدون كوچك ترين اصطكاكي به آمد و شد بپردازند.
8- تكنيك هاي حواس پرتي و ذهن گرداني را ياد گرفته و به كار ببنديد.
9- در صورت تشديد و وخامت موضوع براي چكاب دقيق تر رواني به يك روانپزشك كار آزموده و دين آشنا مراجعه نماييد.