سلام خدمت مسئولین و دوستان عزیز سوال من از این شرح است :
یکی از دوستنا من یک مسئله جنسی را برای من باز گو کرد و من بعد از رفتن ایشان داشتم به این مسئله فکر میکردم که از من ترشح آمد و هیچ گونه سستی بدن یا لذت شهوانی در کار نبود . میخواستم بدونم روزهی من باطل است یانه ؟؟؟؟؟؟
حکم نمازم چطوری است باطل است یانه ؟؟؟
اگر هم در سالهای پیش نمیدونستم حکم پسیت ؟؟؟؟؟؟
ممنو اگه به سوالام جواب بدید
با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
روزه شما درست است وغسل نياز نداشته و نمازت هم درست است.
اگر زن بر اثر تحريک هاي جنسي به قدري تحريک شود که به اوج لذت و شهوت جنسي برسد و در آن حال مايعي از او خارج شود ،جنب مي شود و بايد غسل جنابت کند.
اگر در حال روزه عمدا خود را جنب کند ،روزه اش باطل مي شود و قضا و کفاره دارد. اگر به اوج لذت نرسد و مايع خارج شود و يا به اوج لذت برسد، ولي مايعي خارج نشود و يا شک کند که مايعي خارج شد يا نه ،جنب نمي شود و غسل لازم نيست. زن اگر يقين به خارج شدن مني پيدا کند جنب مي شود . اگر يقين پيدا نکند جنب نمي شود. بنابراين مواقعي که زن بر اثر تحريک هاي شهواني مقداري لذت مي برد و در آن حال رطوبتي از او خارج مي شود ، چون به اوج شهوت نرسيده ،جنب نمي شود و رطوبت خارج شده هم پاک است و وضو و غسل را باطل نمي کند.(1)
اوج لذت و شهوت به حالتي گفته مي شود. که در آن حال معمولا انسان از خود بي خود مي شود و لذت زيادي مي برد و مني بيرون مي ريزد. بعد از تمام شدن آن حال انسان احساس تخليه شدن و ارضا مي کند و حالت شهوتش تمام و بدنش سست مي شود . حالت تحريک آميزي که قبل از تخليه شدن داشت، ديگر آن حالت را ندارد. مثل اين که انسان گرسنه دلش غذا مي خواهد، ولي وقتي غذا خورد و سير شد ،ديگر ميل به غذا ندارد.
پي نوشت:
1. آيت الله خامنه اي، استفتاآت ،سوال 171؛ امام خميني، استفتاآت ،ج1 ،سوال101-104؛ آيت الله بهجت، استفتا آت ،ج1 ،سوال 705 و812.آيت الله مکارم، توضيح المسائل ،م361و مسائل کثيرالابتلا ،م18.