عمل جراحی بینی جهت زیبایی چه حکمی دارد؟

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
عمل جراحي بيني براي زيبائي به خودي خود اشکال ندارد، لکن اگر همراه با لمس و نگاه پزشک نامحرم باشد جايز نيست.
چون عمل جراحى زيبايى، درمان بيمارى محسوب نمى‏شود ، نگاه كردن و لمسِ پزشک نامحرم بخاطر جراحي زيبائي جايز نيست.(1)
پي نوشت:
1. آيت الله خامنه اي، استفتائات، سؤال س 1293و 1301.