اگر 2 خانه در 2 شهر مختلف داشته باشیم به صورتی که یکی دائمی و دیگری به این صورت باشد که در هفته یکبار یا بیشتر یا گاهی با فاصله زمانی بیشتر به آنجا برویم حکم روزه به چه صورت است ؟

پرسشگر گرامي با سلام سپاس از ارتباط تان با اين مرکز
موارد مختلف است. اگر شهر اول و دوم هر دو وطن تان باشد، روزه در هر دو مكان صحيح است . اگر فقط شهر اول وطن است و شهر دوم وطن نيست، نماز در شهر دوم شكسته و روزه صحيح نيست . صرف اينكه در شهر دوم خانه دارد، وطن او به حساب نمي آيد . بنابراين هر وقت به شهر دوم مي رود يا بايد قصد ده روز بكند يا نمازش را شكسته بخواند. بلي اگر بين دو شهر حد اقل د رهر کمتر از ده روز يک بار رفت و آمد داشته باشيد ،نماز و روزه در هر دو شهر و بين آن دو از باب کثير السفر کامل است .(1)
پي نوشت:
1 . آيت الله بهجت ؛ توضيح المسايل مراجع ،ذيل م 1329 .