آیا در کشور های غیر مسلمان برای جلوگیری از جلب توجه و تمسخرمی توان به جای روسری از کلاه گیس استفاده بشود؟

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
اگر براي خانم ها زندگي کردن در جاي ديگري ممکن باشد، بايد در جاي ديگري که مي توانند با حجاب زندگي کنند بروند . در اين فرض خانم ها نمي توانند از کلاه گيس استفاده کنند.
اما اگر مجبور به ماندن در آن جا هستند و زندگي و ماندن در آن جا ضروري باشد يا جاي ديگري نتواند بروند ، استفاده از کلاه گيس براي جلوگيري از تمسخر اشکال ندارد.
پي نوشت:
1. سؤال تلفني: (7744010-0251).