با عرض سلام روزه بودم تصویری جنسی دیدم و بعد از 5 دقیقه ابی شبیه اب بینی چسبنده و کاملا شفاف از من خارج شد حکم ان چه می باشد با تشکر

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباط تان با اين مركز؛
آب خارج شده از شما مذي است و مذي پاک است . غسل لازم ندارد و غسل و وضو و روزه را باطل نمي کند.
بنابراين روزه شما صحيح است.(1)
پي نوشت:
1. امام خميني ،توضيح المسائل،م73.