آیا روزه دار می تواند در زمانی که روزه هست از روی شهوت بدن همسر خود را لمس کند و یا دیگر امور شهوانی را که منجر به جنابت نمی شود با همسر خود انجام دهد

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
اگر بدون قصد بيرون آمدن مني باشد و مني هم بيرون نيايد، اشکال ندارد، ولي مکروه است.(1)
پي نوشت:
1. توضيح المسائل مراجع ،م 1657.