با سلام آیا ازدواج مجدد( موقت ) مرد بدون اذن همسراول جایزاست؟ وآیا مرد می تواند به بهانه کارخیرازدواج مجدد کند ودل همسراول را بشکند؟

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
ازدواج دوباره نيازي به اذن گرفتن از همسر اول ندارد.(1)
نبايد اساس زندگي بر حداقل ها باشد. اگر زن و شوهر دوست دارند که زندگي توام با صفا و صميميت و آرامش داشته باشند، بايد براي کارهاي خود رضايت يکديگر را کسب کنند .
پي نوشت :
1. سؤال تلفني (7746666-0251) از دفتر آيت الله خامنه اي.