سلام یه سوال داشتم که خیلی برام مهمه اگه کسی مقدار کمی شراب خورده باشه در حد چند قطره فقط برای مزه کردن , بدن اون نجس میشه و نمیتونه نماز بخونه؟!ایا این درسته که نمیتونه تا 40 روز نماز بخونه و روزه بگیره ایا اگر از ته دل توبه کنه برای اون راهی هست , خدا برای این افراد راه برگشتی قرار داده یا نه این رو از این جهت میپرسم که ماه رمضان نزدیکه و نمیخواد این ماه رو از دست بده ممنون میشم اگه کامل راهنمایی کنیدو کمی توضیح بدین.

با عرض سلام و تشکر ازارتباط تان با اين مرکز
اين تصور که شرابخوار تا چهل روز نماز ندارد و يا نماز خواندن هيچ‌فايده‌اي ندارد، صحيح نيست، بلکه شرابخوار بايد نمازش را بخواند . واجب است که توبه کند . اگر واقعا از کارش پشيمان شود و از ته دل توبه کند و ازخدا طلب بخشش نمايد، خداي مهربان اورا مي بخشد. خدا مي فرمايد:
قل يا عبادي الذين اسرفوا علي انفسهم لاتقنطوا من رحمه الله ان الله يغفر الذنوب جميعا؛
اى بندگان من كه بر خود اسراف و ستم كرده‏ايد! از رحمت خداوند نوميد نشويد كه خدا همه گناهان را مى‏آمرزد .(1)
در ارتباط هاي بعدي نام مرجع خود را ذکر کنيد.
پي‌نوشت‌:
1. زمر (39)آيه 53.