دختری هستم 21 ساله به اجبار پدر و اکراه در حالی که کسی دیگری را دوست دارم به عقد مرد دیگری در امدم بارها مخالفت خودم اعلام کردم ولی مفید واقع نشد و من به عقد در آ»دم در حالی که نمی توانم اورا به عنوان شوهر به پذریم و هنوز به فردی که دوست داشتم فکر میکنم آیا عقد من صحیح می باشد با توجه به اینکه با اکراه تمام به عقد در آمدم؟

با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با اين مرکز .
به رغم اصرار پدرت اگر به ازدواج با شوهر فعلي خود راضي شده وبله گفته اي و عقد خوانده شده ،با شوهرت زن و شوهر هستيد. نيز اگر اول راضي نبودي ،ولي بعد از خوانده شدن عقد راضي شده وعقد و ازدواج با شوهرت را قبول کرده اي، باز زن و شوهر هستيد.(1) درغير اين دوصورت مسئله را با توضيح بيش تر بنويس و بفرست دفتر آيت الله خامنه اي در تهران يا قم تا جواب کتبي با مهر آيت الله خامنه اي داده شود.تا دست تو مدرک معتبري ازمرجع تقليدت باشد.
(تهران، دفتر آيت الله خامنه اي .يا قم ،دفتر آيت الله خامنه اي)
پي نوشت:
1.امام خميني،توضيح المسائل،م2374.