مقدار زیادی ازپول را پیش پدرم کار کرده ام ومقداری را پدرم داده؟؟؟

با عرض سلام و تشکر از ارتباطتان با اين مرکز
از موقعي که اولين مزد وحقوق را دريافت کرديد، سال خمسي‌تان شروع شده است و بايستي سرسال وضعيت مالي خود را بررسي کنيد. اگر چيزي باقي مانده باشد (پس‌انداز شده باشد) خمس يعني يک پنجم آن را به مرجع تقليد خود يا نمايندة او پرداخت کنيد. البته بنا به فتواي رهبر معظم انقلاب پولها و هديه هايي که پدرتان به شما داده ،خمس ندارد . (1) به پولهايي که جمع کرده ايد زکات تعلق نمي گيرد .
پي­نوشت­ها:
1.آيت الله خامنه‌اي، استفتاآت، س 850 و 864 به بعد .