مرجع تقلید قبلی من آقای بهجت بود که حالا فوت کرده .آیا بنده حتما باید مرجع تقلیدجدیدی انتخاب کنم یا میتوانم هنوز هم ازایشان تقلید کنم؟

با عرض سلام و تشکر از ارتباط تان با اين مرکز
تمامي مراجع فعلي فرموده اند بقا بر تقليد از ميت جايز است.کسي که مرجع تقليدش از دنيا رفته است، مي‌تواند با اجازة يک مرجع تقليد زنده، بر تقليد از مرجع تقليد مرحومش باقي باشد. يعني در مسئله بقاء برميت از يک مرجع زنده تقليد کند و مطابق نظر او باقي بماند(1)البته به فتواي آيات عظام صافي ، سيستاني ، مکارم ،زنجاني ، فاضل و بهجت اگر مرجعي که فوت کرده، اعلم باشد، بقا بر او واجب است.
پي‌نوشت‌:
1. توضيح المسائل مراجع، ج 1، مسئله 9 و ذيل آن .