باسلام من هر سال 7-8 روز روزه قضا دارم که هنوز به جا نیاورده ام. به علت ضعف بدنی متاسفانه نمی توانم قضای آنها را بجا آورم و می خواهم کفاره آنها را پرداخت نمایم. این کفاره چگونه محاسبه می شود و آیا با پرداخت کفاره رفع می شود یا خیر خواهشمندم راهنمایی بفرمایید مرسی

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
مي تواني پول کفاره را بدهي ، ولي بايد به فقيري که پول را به او مي دهي ، بگويي که با آن پول به وکالت از تو طعام بخرد و بخورد .مطمئن باشي که او اين کار را مي کند. نيز مي تواني پول را به نماينده يا دفتر مرجع تقليدت بدهي و بگويي که کفاره تاخير روزه است تا آن ها به مصرف کفاره برسانند. پول کفاره تاخير براي هرروز حدودا چهارصد تومان است. معمولا امام جمعه ها در هر شهري ازطرف مراجع نمايندگي دارند.
لطفا در ارتباط هاي بعدي نام مرجع تقليد خود را ذکر کنيد .