23سال کارمند هستم تمام اموالی که خریدم با وام است و در حال حاضر وام بعض ها تمام شده و یک آپارتمان دارم که رهن است و حدود یک سال می گذرد و پول ندارم که از رهن بیرون آورم تمام حقوقم را وام و خوراک می خرم آیا خمس باید بدهم

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
خمس برمازاد بر مخارج سالانه است شما که مازاد نداريد تا زماني که مازاد بر مخارج نداشته باشيد. خمس به شما تعلق نمي گيرد.(1) البته اگر آپارتمان مازاد بر محل سکونت شما است اگر قيمتش را از حقوق داده باشيد خمس دارد و اگر با وام خريده باشيد به مقداري که قسطش را داده باشيد خمس دارد. مي توانيد با مراجعه به دفتر مرجعي که با اجازه او باقي بر امام خميني مانده ايد خمس را دستگردان نموده و در موقع توان پرداخت کنيد.
پي نوشت:
1. امام خميني توضيح المسائل م 1752.