خانمي هستم 53 ساله كه هنوز يايسه نشدم مي خواستم بدونم حكم نماز و روزم چيه؟

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
امام خميني در توضيح المسائل مسئله 435 مي فرمايند: زن هاي سيده بعد از تمام شدن شصت سال و ديگر زنان بعد از تمام شدن پنجاه سال يائسه مي شوند.
به نظر آيت ا... مکارم همه زن ها چه سيده و چه غير سيده بعد از تمام شدن پنجاه سال يائسه مي شوند مگر زنان قرشي.
به نظر آيت الله سيتساني زن سيد باشد يا نباشد، در شصت سالگي يائسه مي شود.(1) بنابراين اگر مقلد آيت الله سيستاني هستي، خوني که تا شصت سالگي ببيني، حيض است. البته مستحب است بين اعمال مستحاضه و ترك هاي زن حائض احتياط کرده و جمع کند.
نظر آيات خامنه اي ، بهجت و فاضل نيز مانند نظر حضرت امام مي باشد. البته 50 سال قمري.(2)
بنابراين خانم مذکور اگر مقلد مرجعي است که مي فرمايد زن غير سيد در 50 سالگي يائسه مي شود، بايستي به احکام استحاضه عمل کند و نمازها و روزه هايش را بگيرد، گرچه خونريزي او علايم حيض را داشته باشد.
لطفا در ارتباط هاي بعدي نام مرجع تقليد خود را ذکر کنيد .
پي نوشت ها:
1 .آيت الله سيستاني ،توضيح المسائل ،م433.
2. توضيح المسائل مراجع ، ج1 ذيل م 435.