سلام من و آقا پسری به هم علاقه مندیم.اما بعلت تصادفی که در راه آمدن به خواستگاری من برای ایشون پیش آمد و یک سری مشکلات نتوانستند آن موقع به خواستگاری بیایند.ایشون در شهر دیگری زندگی میکنند و ما فقط از طریق تماس تلفنی با هم در ارتباطیم.تا بهبود ایشون و آماده شدن شرایط برای آمدنشون مدتی زمان لازم هست.چون ما نمیخواستیم صحبت کردنمون در این مدت گناه داشته باشه صیغه موقتی بینمون خوندیم اما چون خانواده اطلاع ندارن من نتونستم از پدرم اجازه بگیرم .میخوام بدونم این صیغه بدون اجازه پدرم درسته و آیا ما الآن محرم هستیم؟

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
به نظر آيت الله خامنه اي عقد شما درست نيست و محرم نيستيد، چون بنا به احتياط واجب اجازه پدر تو در صحيح بودن ازدواج شما شرط است.(1)
البته در موردي كه احتياط واجب باشد، مي توانيد به فتواي مرجع ديگر مراجعه نماييد، اما چون قبلآً اين كار را نكرديد، عقد فعلي شما صحيح نيست.
پي نوشت:
1. سوال تلفني (02517746666)از دفتر آيت الله خامنه­اي.