با سلام پسر 27 ساله ای هستم که به دلیل مشکلات مالی قادر به ازدواج نیستم. با دختری دوست شده ام که حاضر به ازدواج با من نیست و فقط دوستی را قبول کرده ما از هم فاصله مکانی زیادی داریم و فقط از طریق تلفن و اس ام اس با هم رابطه داریم. پرسش من این است با توجه به نیاز شدید من به یک هم دم و جلوگیری از به گناه افتادن چه کاری انجام دهیم که رابطه ما مشروع باشد. آیا میشود صیغه محرمیت پشت تلفن بخوانیم با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان چه باید بکنیم با تشکر از شما

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
اگر دختر حاضر به ازدواج با شما نيست، ارتباط تو با او حرام است . بايد ارتباط خود را با او قطع نمايي. به نظر بيش تر مراجع معظم تقليد در ازدواج دختر باکره اجازه پدر دختر شرط است. بنابر اين اگر دختر راضي به ازدواج هم باشد ،بايد با اجازه پدرش عقد ازدواج خوانده شود .(1)
پي نوشت:
1. توضيح المسائل مراجع ،ج2 ،م 2376.