با سلام من پسری 27 ساله هستم که با یک دختر 23 ساله دوست شده ام ما از هم فاصله مکانی زیادی داریم و جون من شرایط و امکان ازدواج را ندارم با این خانم فقط رابطه دوستی آن هم پشت تلفن دارم. آیا رابطه ما مشکل شرعی داردو هم صحبتی با اس ام اس نیز مشکل دارد با تشکر

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
همان گونه که در جواب قبلي گفتيم ارتباط شما با يکديگر از نظر اسلام ارتباط ناسالم است و بايد قطع نماييد. يا اين که دختر را راضي کني که با تو ازدواج نمايد و اگر راضي شد بايد با اجازه پدرش عقد خوانده شود.
شما از ارتباط حرام صرف نظر کنيد و از خدا بخواهيد که از فضل و کرمش وسائل ازدواج مشروع شما را با دختري پاك فراهم نمايد.
به لطف و رحمت خدا اميدوار باشيد.