با سلام اگر شخصي به دلايلي در جنابت بماند تا چه مدت مي تواند با تيمم اداي فرايض كند

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
تازماني که عذر او باقي است مي تواند با آن تيمم فرائض خود را انجام دهد. مثلا کسي که آب برايش ضرر دارد و بعد از جنابت, بدل از غسل جنابت تيمم کند اين تيمم تا زماني که آب براي او ضرر دارد کافي است مگر آن که مجددا جنب شود که دوباره بايد تيمم کند. اما اگر انسان بخاطر تنگي وقت تيمم کند اين تيمم بعد از خواندن نماز باطل مي شود.
پي نوشت:
1. امام خميني توضيح المسائل م726.