سلام علیکم . می خواستم بدانم اگر شخصی یک مجموعه سی دی یا دی وی دی از سخنرانی یک شخصی بخرد که روی آن سی دی یا دی وی دی ذکر شده باشد : هر گونه کپی برداری ممنوع است و آن را به من بدهد و من آن چه که گوش می کنم بنویسم و برای خود نگه دارم و بعد آن مجموعه را به صاحبش تحویل بدهم ، آیا این کار من خلاف است ؟

با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با اين مرکز
در صورتي که سي دي ها را با اجازه توليد کننده آن خريداري کرده باشد، نوشتن محتواي سي دي براي استفاده شخصي در صورتي که با اجازه صاحب سي دي باشد، اشکال ندارد و کپي برداري حساب نمي شود،
اما اگر خريد سي دي غير قانوني و قفل شکسته باشد، استفاده از محتواي آن و نوشتن مطالب آن، بنابر احتياط جايز نيست. (1)
پي نوشت:
1. آيت الله خامنه اي،استفتائات، 1342 و 1343 و 1346