دو تا خانم تا چه حد میتونن با هم ارتباط داشته باشند؟,آیا بوسیدن لب,گردن,سینه, لمس کردن همدیگه و ..... آن هم از روی عشق و علاقه اشکالی دارد؟؟!!,درکل درارتباط بین دو خانم چه کارهایی حرام است و باید از انجام آن دوری کرد؟!

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
دو خانم اگر قصد لذت و شهوت نداشته باشند ، مي توانند همديگر را ببوسند و بغل کنند و به بدن يکديگر نگاه کنند همان گونه که وقتي از مسافرت مي رسند ، همديگر را مي بوسند و بغل مي کنند ،ولي با قصد لذت و شهوت هيچ يک از اين کار ها مجاز نيست و حرام است. نيز نگاه به آلت تناسلي يکديگر, و لخت خوابيدن در يک رختخواب بدون قصد لذت هم حرام است .(1)
پي نوشت:
1.آيت الله سيستاني ،توضيح المسائل ،م2395و2397.