در برخی از سایت های اینترنتی از قول بعضی از مراجع گفته شده که دختر و پسر به قصد ازدواج می توانند بدن یکدیگر را ببینند حتی اگر با یک بار دیدن از حسن و عیب یکدیگر با خبر نشدند باز هم می توانند بدن یکدیگر را ببینند. آیا این گفته صحیح است؟

بله اين مسئله در فتواي مراجع آمده است.(1). و اين براي كسي است كه قصد جدي براي ازدواج دارد و هدف شهواني يا مانند آن ندارد. اگر چه مي تواند نگاه به بدن دختر، توسط افراد خانواده پسر(مادر و خواهر) هم صورت گيرد.

پي نوشت:
1. آيت الله مکارم ، احکام بانوان ، س710 و توضيح المسايل م 2091 .