آیا در دوران حیض مرد و زن می توانند از طرق دیگربه غیر از دخول یکدیگر را ارضا کنند(مثلا با مالیدن و مکیدن اعضا تناسلی)

پرسشگر محترم با سلام و تشکر از ارتباطتان با اين مرکز؛
ليسيدن آلت همسر از نظر شرعي اشکالي ندارد . زن و شوهر مي توانند هر نوع کامجويي جنسي، از همديگر ببرند.(1) اما از نظر پزشكي بايد مراقب باشند كه دچار بيماري و مشكلات جسمي نشوند. ضمناً‌ نبايد مني و ترشحات نجس را وارد دهان كرد.
پي نوشت:
1. استفتاءات از آيت الله مکارم شيرازي. بخشي از مسائل کثير الابتلاء ،س 93.