1-آیا بوسیدن و مکیدن شرمگاه جواز شرعی دارد ؟؟ چون تعداد سایت ها هستند که معلوم نیست مربوط کدام نهاد ها هستند , جوابات جالب در این زمینه میدهند 2- آیا میشه سایت های معتبر که جواب میدهند را به ما معرفی کنید ؟؟

پرسش 1:
احکام شرح : 1-آيا بوسيدن و مکيدن شرمگاه جواز شرعي دارد ؟؟ چون تعداد سايت ها هستند که معلوم نيست مربوط کدام نهاد ها هستند , جوابات جالب در اين زمينه مي دهند.

پاسخ:
پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
بوسيدن و مکيدن شرمگاه اشکال شرعي ندارد.(1)
پي نوشت:
1. سايت آيت الله سيستاني، بخش فارسي ،قسمت سوال ها و جواب ها ،واژه آميزش ،سوال 2.

پرسش 2:

آيا مي شه سايت هاي معتبر که جواب مي دهند به ما معرفي کنيد ؟
پاسخ:
تمام مراجع داراي سايت رسمي هستند كه به سوالات فقهي و احكام پاسخ مي دهند.
غير از اين سايت ها برخي سايت هاي ديگر نيز هستند، مانند سايت انديشه نو كه مي توانيد با مراجعه به سايت پرس و جو اسامي آن ها را ياد داشت نماييد.
در بخش ارسال سوالات سايت مي توانيد مركز مورد نظر را انتخاب كنيد.
www.pasokhgoo.ir
www.porsojoo.com
http://www.andisheqom.net/
http://www.missagh.org/answer_to_q/marjae.htm