با سلام بنده متاهل هستم و خواهر زنی دارم که مطلقه هستش و خوانواده ام به من پیشنهاد ازدواج با این خانوم را به بنده داده ان میخواستم ببینم مانعی دارد یا خیر

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
سؤال شما نامفهوم است. اگر همسر کنوني شما خواهر اين زن مي باشد ، ازدواج همزمان با دوخواهر حرام و عقد شما صد درصد باطل مي باشد. ازدواج با خواهر زن در زماني خواهر وي درعقد شما مي باشد، چيزي جز زنا محسوب نمي گردد.