بعضي مواقع با اتفاقي كه ميفته مثلا حرف زدن با شخصي و... آبي از بدن خارج ميشه كه معلوم نيست مني يا نه.آيااين آب مني؟آيا نياز به غسل داره؟

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
غالباً ‌چنين ترشحاتي كه با تحريكات جنسي خارج مي شود، علايم مني را نداشته و پاك هستند. به اين ترشحات مذي مي گويند.
نشانه هاي خروج مني در مرداني که مريض نيستند، سه تا است:
1- با جستن و پرش خارج مي شود.
2- همراه با لذت و شهوت خارج مي شود.
3- بعد از بيرون آمدن آن، بدن سست شود. اگر رطوبتي خارج شود و شک کند که مني است يا نه و هيچ يك از اين سه نشانه يا بعضى را نداشته باشد، حكم منى را ندارد، غسل هم ندارد و لباس و بدن را هم نجس نمي کند و وضو را هم باطل نمي کند.(1)
پي نوشت:
1. توضيح المسائل مراجع، ج1، مسأله 346.