با سلام مدتی است در تهران قیمت بلیط اتوبوس ها تغییر کرده است و مثلا در مسیری 100 تومان شده است. ولی ما که از کارت اعتباری استفاده می کنیم 20 تومان کسر می کند . خواستم ببینم آیا از نظر بیت المال ما مدیون هستیم یا اشکالی ندارد؟

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
اگر استفاده از کارت اعتباري مذکور طبق قانون باشد و با اجازه مسئولان مربوطه قانونا از شما 20 تومان کسر مي شود، نه بيش تر و قانونا مستحق استفاده از کارت اعتباري باشيد، در صورتي که اتوبوس دولتي باشد، اشکال ندارد.(1) اگر اتوبوس شخصي باشد، بستگي به رضايت راننده اتوبوس دارد . اگر راننده اتوبوس شخصي راضي نباشد، استفاده از کارت مذکور جايز نيست . مگر مطابق مقررات و قانون باشد.
پي نوشت:
1. آيت الله خامنه اي، اجوبت الإستفتاءات ،سؤال 1956 1961 و1965و1966.